Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJELAZNI ROK

Sheriff doveo Ademijeva suigrača: Priprema se momčad za Ligu prvaka?

Euro 2020 - Group C - Austria v North Macedonia
DANIEL MIHAILESCU/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
20.08.2021.
u 18:45

Na ovogodišnjem Euru je u tri nastupa igrao 119 minuta.

Sheriff iz Tiraspola, suparnik Dinama u doigravanju za UEFA Ligu prvaka, pojačao se reprezentativcem Sjeverne Makedonije 27-godišnjim Bobanom Nikolovom, objavio je moldavski prvak ne navodeći detalje ugovora.

Nikolov je igrač veznog reda koji je do siječnja ove godine igrao za mađarski Fehervar, a posljednju polusezonu proveo je na posudbi u talijanskom Lecceu za koji je odigrao 13 utakmica.

Za reprezentaciju Sjeverne Makedonije igra od 2016., a skupio je 36 nastupa i postigao dva pogotka. Na ovogodišnjem Euru je u tri nastupa igrao 119 minuta.

Komentara 1

FR
freeshooter
23:04 20.08.2021.

Samo neka, i ostat će na tim pripremama, ne kuže oni naš mentalitet, kada krenemo u tu ludu utakmicu, ne stajemo, idemo dalje, LP je naša, a Majer ostaje...samo vjera...ajmooo plavi lavovi...samo jako, samo hrabro...ale ale dinamo ale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije