Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Sharsk, Stars i Capitals na korak do drugog kruga doigravanja

Dallas Stars
Reuters/PIXSELL
21.04.2016.
u 12:46

Dallas Stars su povećali svoju prednost u seriji na četiri pobjede na 3-1 nakon što su sinoć sa 3-2 svladali Minnesota Wild.

San Jose, Washington Capitals i Dallas Stars su na korak do plasmana u drugi krug doigravanja, dok su se Florida Pnthers i New York Islanders izjednačili u seriji na četiri pobjede nakon sinoćnjih utakmica.

San Jose Sharks su povećali prednost na 3-1 u doigravanju nakon što su sinoć sa 3-2 svladali Los Angeles Kingse i tako došli na korak do plasmana u drugi krug doigravanja Zapadne konferencije. Nakon prve trećine u kojoj nije pao ni jedan gol, Brent Burns, Joe Pavelski i Patrick Marleau su zabili po  jedan power-play gol za Sharkse. San Jose sada ima prednost od 3-1 i već u petak bi mogao ostvariti plasman u drugi krug doigravanja kada se u Staples Centru u Los Angelesu igra peta utakmica. Burns  i Pavelski su zatresli suparničku mrežu u drugoj trećini, a Marleau je zabio za 3-0 na početku zadnje trećine. Nakon njega su Luke Schenn i Trevor Lewis zabili za Los Angeles u razmaku od manje od četiri minute. Vratar San Josea Martin Jones je obranio 26 udaraca, od čega 10 u zadnjoj trećini, a isti broj obrana imao je Jonathan Quick za Los Angeles. 

Philadelphia Flyers su izbjegli ispadanje iz doigravanje nakon što su sinoć sa 2-1 svladali Washington Capitalse i smanjili na 3-1 u seriji na četiri pobjede.  Peta utakmica se igra u Veziron centru u petak. Vratar Philadelphije Michal Neuvirth je upisao 31 obranu, od čega 12 u zadnjoj trećini. Rookie Shayne Gostisbehere je zabio svoj prvi gol u doigravanju za Flyerse, a drugi strijelac je bio Andrew MacDonald. Jedini gol na utakmici za Washington zabio je T.J. Oshie, a vratar Braden Holtby je obranio 23 udarca prema svojim vratima.

Dallas Stars su također povećali svoju prednost u seriji na četiri pobjede na 3-1 nakon što su sinoć sa 3-2 svladali Minnesota Wild. Dallas Stars su zabili tri gola u drugoj trećini. Peta utakmica doigravanja Zapadne konferencije igra se u petak.

Golove za Dallas zabili su Ales Hemsky, Patrick Eaves i Jason Spezza, a Antti Niemi je obranio 28 udaraca. Strijelci za Minnesotu su bili Jason Pominville i Charlie Coyle.

Florida Panthers i New York Islanders su sada izjednačeni na 2-2 u seriji na četiri pobjede nakon što je Florida sinoć u četvrtoj utakmici doigravanja sa 2-1 pobijedila New York. Povela je Florida golom Teddyja Purcella u drugoj trećini,  a nakon toga je John Tavares izjednačio za New York.  Alex Petrovic je zabio pobjednički gol deset deset minuta nakon početka zadnje trećine. Roberto Luongo je obranio 26 udaraca za Floridu koja je kontrolirala veći dio utakmice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije