Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična dosjetka

Shaqiri oduševio najboljom izjavom na Europskom prvenstvu!

Albanija - Rumunjska
Foto: Reuters
1/6
20.06.2016.
u 16:19

"Puma radi dresove koji se trgaju kao od papira, a Adidas lopte koje se buše... više se ni u Nijemce ne možete pouzdati", dodao je Lineker

"Sva sreća da Puma ne proizvodi prezervative", kazao je nakon utakmice s Francuskomu u Lilleu švicarski reprezentativac Xherdan Shaqiri, aludirajući na činjenicu da je potrgano čak šest majica Švicaraca čiji je službeni dobavljač Puma.  

Tu Shaqirijevu izjavu prenosi švicarski tabloid Blick, koji je na jednoj strani objavio svih šest potrganih dresova – od Embola, Mehmedija, Džemailija do Xhake kome su razderane čak tri majice. Ni najbolji poznavatelji nogometa ne sjećaju se tolike količine potrganih dresova, a švicarski dresovi s rupama postali su pravi hit na društvenim mrežama. Oglasila se i Puma koja je u priopćenju kazala da "istražuje slučaj", ali i navodi da marku Puma na EURU nose i nogometaši Češke, Slovačke, Austrije i Italije te da oni nisu imali sličnih problema. 

Sinoćnja utakmica u Lilleu nije bila sretna ni za Pumina velikog suparnika Adidas, koji je službeni dobavljač lopte, a upravo se jedna lopta sredinom drugog poluvremena probušila, što također nije čest slučaj u modernome nogometu. 

"Puma radi dresove koji se trgaju kao od papira, a Adidas lopte koje se buše...više se ni u Nijemce ne možete pouzdati", komentirao je na Twitteru u svom stilu bivši engleski reprezentativac i komentator BBC-a Gary Lineker.

Komentara 5

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
17:45 20.06.2016.

A u šta se možemo pouzdati kada su Englezi u pitanju?!

AO
ante.oreskovic75
17:16 20.06.2016.

Domaće je domaće.Ostalo kinesko!

LS
Lepi.S
17:43 20.06.2016.

Pa barem Švicarci su mogli kupit originale :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije