Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marseille

Šest mađarskih huligana u zatvoru

Mađarski huligani
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
19.06.2016.
u 20:26

Trojica Mađara optuženi su za tučnjavu s redarima na tribini stadiona Velodrome, a ostala trojica zbog paljenja pirotehnike u gledalištu

Šest mađarskih navijača, koji su radili nerede na utakmici Eura Mađarska - Island u Marseilleu, nalaze se u zatvoru i ponedjeljak će izaći pred francuski sud, javlja AFP. 

Trojica Mađara optuženi su za tučnjavu s redarima na tribini stadiona Velodrome, a ostala trojica zbog paljenja pirotehnike u gledalištu. Prije početka utakmice prvo su se međusobno potuli mađarski navijači, a potom su napadnuti zaštitari i redari. 

Očekuje se da će mađarski huligani izaći pred suca u Marseilleu u ponedjeljak popodne.

Komentara 4

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
12:27 21.06.2016.

Baš neobično..."bode" oči...Francuzi uhapse ruske i mađarske nogometne huligane, a "naše" ne hapse, a bili su im kao na pladnju?! UEFA ne dozvoljava policiji na tribine?!!? Nonsens nepoznat u "normalnom" svijetu! Normalan čovijek se upita kakva je pozadina tome? Normalna i logična nije...to je svakome jasno! Mislim da su nas od izbacivanja sa ovog prvenstva spasili Šuker i Boban, zahvaljujući visokim pozicijama i ugledu koji uživaju u međunarodnim okvirima (jer kod kuće se zdušno "pljuje" po istaknutim Hrvatima!)! Francuzi nam nikada nisu bili politički skloni (kao Srbijancima, na primjer!), pogotovo u svjetlu domaćih izdajica koje nas lažno olajavaju po svijetu, a bojao sam se izbacivanja radi kvalitete naše reprezentacije, čime bi se riješili jednog jako opasnog konkurenta za visoki plasman, a u svemu tome išli su im na ruku domaći izdajnici koje okuplja i financira SDP-ova klika sa jasnim političkim ciljevima, koji su suprotni interesima Hrvatske!

FR
fros
20:38 19.06.2016.

sigurno je cijela mađarska na nogama zbog nekoliko upaljenih baklji.orban saziva hitnu sjednicu i boji se da bakljaši zagovaraju povratak komunizma.a tek kakvo mišljenje sad cijeli svijet o mađarskoj i mađarima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije