Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Nogomet

Šest mađarskih huligana u zatvoru

Trojica Mađara optuženi su za tučnjavu s redarima na tribini stadiona Velodrome, a ostala trojica zbog paljenja pirotehnike u gledalištu
19. lipnja 2016. u 20:26 4 komentara 2660 prikaza
Mađarski huligani
Foto: Reuters/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Šest mađarskih navijača, koji su radili nerede na utakmici Eura Mađarska - Island u Marseilleu, nalaze se u zatvoru i ponedjeljak će izaći pred francuski sud, javlja AFP. 

Trojica Mađara optuženi su za tučnjavu s redarima na tribini stadiona Velodrome, a ostala trojica zbog paljenja pirotehnike u gledalištu. Prije početka utakmice prvo su se međusobno potuli mađarski navijači, a potom su napadnuti zaštitari i redari. 

Očekuje se da će mađarski huligani izaći pred suca u Marseilleu u ponedjeljak popodne.

VARANJE GRAĐANA
Pozivaju građane na oprez: Ako primijetite da vam dolaze ovakvi ugovori, javite se policiji
Rovinj: U Grand Park Hotelu održan 8. Susret guvernera i bankara
ZA OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE
HUB otvorio natječaj za programe financijske pismenosti: Nagrade do 10.000 kuna
  • Avatar dusko.besenic.3
    dusko.besenic.3:

    Baš neobično..."bode" oči...Francuzi uhapse ruske i mađarske nogometne huligane, a "naše" ne hapse, a bili su im kao na pladnju?! UEFA ne dozvoljava policiji na tribine?!!? Nonsens nepoznat u "normalnom" svijetu! Normalan čovijek se upita kakva je pozadina tome? Normalna ... prikaži još! i logična nije...to je svakome jasno! Mislim da su nas od izbacivanja sa ovog prvenstva spasili Šuker i Boban, zahvaljujući visokim pozicijama i ugledu koji uživaju u međunarodnim okvirima (jer kod kuće se zdušno "pljuje" po istaknutim Hrvatima!)! Francuzi nam nikada nisu bili politički skloni (kao Srbijancima, na primjer!), pogotovo u svjetlu domaćih izdajica koje nas lažno olajavaju po svijetu, a bojao sam se izbacivanja radi kvalitete naše reprezentacije, čime bi se riješili jednog jako opasnog konkurenta za visoki plasman, a u svemu tome išli su im na ruku domaći izdajnici koje okuplja i financira SDP-ova klika sa jasnim političkim ciljevima, koji su suprotni interesima Hrvatske!

  • fros:

    sigurno je cijela mađarska na nogama zbog nekoliko upaljenih baklji.orban saziva hitnu sjednicu i boji se da bakljaši zagovaraju povratak komunizma.a tek kakvo mišljenje sad cijeli svijet o mađarskoj i mađarima...