Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Sevilla se porazom oprostila od snova o naslovu, Rakitić igrao do 68. minute

Ivan Rakitić
MAXIM SHEMETOV/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
03.05.2021.
u 23:21

Sevilli je bila potrebna pobjeda da ostane u igri za naslov no s ovim je porazom ostala na četvrtom mjestu sa 70 bodova, šest manje od vodećeg Atletico Madrida, četiri kola prije kraja prvenstva.

Athletic Club pobijedio je u ponedjeljak u utakmici 35. kola španjolskog prvenstva na gostovanju sa 1-0 Sevillu pogotkom u 90. minuti susreta. 

Strijelac pobjedničkog pogotka za Athletic bio je Williams u 90. minuti.

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić igrao je do 68. minute za Sevillu. Sevilli je bila potrebna pobjeda da ostane u igri za naslov no s ovim je porazom ostala na četvrtom mjestu sa 70 bodova, šest manje od vodećeg Atletico Madrida, četiri kola prije kraja prvenstva. 

Athletic Club je deveti sa 45 bodova.

Torino svladao Parmu

Torino je u ponedjeljak u zadnjoj utakmici 34. kola talijanskog prvenstva na svom terenu sa 1-0 pobijedio Parmu.

Strijelac jedinog pogotka na utakmici koji je pao u 63. minuti bio je Vojvoda.

Torinu je ovo sedma pobjeda u prvenstvu i sa 34 boda nalazi se na 15. mjestu u prvenstvu, dok je Parma 19. sa 20 bodova.

Remi Mainza i Herthe

U zaostaloj utakmici 29. kola njemačkog prvenstva koja je igrana u ponedjeljak Mainz 05 i Hertha su odigrali neriješeno 1-1. 

Ova je utakmica bila odgođena jer su igrači Herthe bili u izolaciji zbog slučajeva zaraze koronavirusom u svojim redovima.

Hertha, koja se nalazi u zoni ispadanja u drugu ligu, došla je u vodstvo u 36. minuti, a strijelac je bio Tousart. No četiri minute kasnije Mainz izjednačava pogotkom Mwenea.

Hertha se sada nalazi na 17. mjestu sa 27 bodova, dva manje od Koelna koji ima i dvije utakmice više. Mainz je 12. sa 35 bodova.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije