Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA POLJOPRIVREDNICIMA

Sevilla će na dresovima nositi natpis "Volim krastavce"

\'Sevilla\'s Ivan Rakitic (C) and Valencia\'s Joaquin Sanchez fight for the ball as Tino Costa watches during their Spanish first division soccer match at the Mestalla Stadium in Valencia, March 20, 2
\'HEINO KALIS\'
14.07.2011.
u 15:45

Nogometaši Seville tijekom priprema za sljedeću sezonu na svojim će dresovima nositi natpis "Volim krastavce", pišu španjolski mediji.

Na taj će način Rakitić i suigrači podržati  proizvođače krastavaca u Španjolskoj koji su nedavno pretrpjeli milijunske gubitke zbog lažnih optužbi da njihovi krastavci prenose smrtonosnu bakteriju Escherichije coli. Od te je bakterije umrlo 50-ak osoba, a njemačke su vlasti optužile španjolske proizvođače. Kanije su se te optužbe pokazale lažnima, ali to nije nadomjestilo nanesenu štetu.

Poruka podrške nalazit će se na rukavu Sevillina dresa, a uz natpis "Volim krastavce" biti će i slika krastavca.

Komentara 3

MA
Mamlaz
16:01 14.07.2011.

J****š sve, moj novi omiljeni klub =D

ĐO
đointravolta
18:22 14.07.2011.

ko da ce to pomoc proizvodacima,pogotovo malim.tim optuzbama su se rjesili dijela malih proizvodaca.malo po malo ostat ce samo velike korporacije,u svemu. a ljudi i dalje vjeruju svemu sto prenose mediji:D

ĐO
đointravolta
18:59 14.07.2011.

samo ovce lupaju minuse:D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije