Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I Valencia raspucana

'Šestica' Barcelone uz četiri Messijeva gola, igrao i Rakitić

Barcelona - Eibar
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
19.09.2017.
u 23:53

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ušao je u igru u 65. minuti umjesto Sergia Busquetsa.

U susretu petog kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je na Camp Nou pobijedila Eibar 6-1 uz četiri gola Lionela Messija. Argentinski majstor je zabio prvi (20-11m) i zadnja tri gola (59, 62, 87) za katalonski sastav, a među strijelce su se upisali i Paulinho (38) i Denis Suarez (53). Za goste je zabio Sergi Enrich (57).

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ušao je u igru u 65. minuti umjesto Sergia Busquetsa.

Bila je to peta Barcina pobjeda u prvih pet kola uz sjajnu razliku pogodaka 17-2.

U prvom današnjem susretu Valencija je pobijedila Malagu 5-0 uz tri gola Simonea Zaze. Talijanski napadač je upisao 'hat-trick' u svega devet minuta, u razmaku od 54. do 63. minute. Strijelci su bili i Santi Mina (17) i Rodrigo (86).

U srijedu je na rasporedu pet utakmica, a sastaju se Athletic Bilbao - Atletico Madrid, Leganes - Girona, Deportivo Coruna - Alaves, Real Madrid - Real Betis i Sevilla - Las Palmas. Kolo u četvrtak zatvaraju Villarreal - Espanyol, Celta Vigo - Getafe, te Levante - Real Sociedad.

Komentara 1

DU
Deleted user
11:22 20.09.2017.

nedaj bože tražit venu za vađenje krvi gledajući ove silne tetovaže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije