Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idol navijača

Senzacija obišla svijet: Barcelona vraća Ronaldinha umjesto Dembelea?

Ronaldinho
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/2
19.09.2017.
u 13:44

Navijači zasigurno ne bi imali ništa protiv jer on je njihov idol, igrač kojeg su obožavali.

Barcelona je ovog ljeta doživjela težak udarac nakon što joj je PSG 'ukrao' Neymara plativši njegovu odštetu od 222 milijuna eura, kolika je bila klauzula u ugovoru. Barca nikako nije mogla spriječiti taj transfer pa je vrlo brzo krenula u traženje njegove zamjene.

I tako je stigao Ousmane Dembele iz Borussije Dortmund za vrtoglavih 105 milijuna eura plus nekoliko desetaka milijuna koji će dolaziti kroz bonuse.

No, za Barcu tu nije bio kraj mukama, Dembele se, naime, ozlijedio u utakmici protiv Getafea. Da stvar bude gora, potrebna mu je operacija i neće ga biti na travnjaku tri do četiri mjeseca. I sad je nastala panika, s obzirom na to da Barca igra na nekoliko frontova, možda će im nedostajati jedan igrač. Kako je prijelazni rok završen i do siječnja ne može kupovati igrače, u klubu razmišljaju o tome da dovedu nekog slobodnog igrača.

 

I tako se razvila ideja koju su neki mediji senzacionalno objavili. U Barcu bi se mogao vratiti Ronaldinho! Brazilac danas ima 37 godina, daleko je od pravog nogometa, više igra humanitarne susrete. No, možda bi mogao odigrati neke utakmice u kupu kada bi se glavne zvijezde odmarale.

Navijači zasigurno ne bi imali ništa protiv jer on je njihov idol, igrač kojeg su obožavali. U Barcu je došao 2003. godine i s klubom osvojio sve što se moglo. Dva puta je u tom razdoblju bio najbolji igrač svijeta i jedna je od klupskih legendi.

Je li sve ovo što se sad piše samo jedna novinarska senzacija ili zaista opcija čelnika kluba vidjet ćemo u narednim danima. Ali, barem dobro zvuči...

Komentara 4

Avatar poljicanin
poljicanin
15:19 19.09.2017.

Pa nije valjda danas 1.travanj?

DU
Deleted user
06:56 20.09.2017.

Dembele je jedan solidan igrac, medjutim ne dolazi ni do koljena Ronaldinju. Daili su mu vise kredita zamo zato sto je crnac, nego sto stvarno vrijedi.

ZG
zvonimir.glasnovic.7
12:04 20.09.2017.

nek vrate i ronalda koemana ili stoičkova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije