Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Ivan Perišić zabio i asistirao u pobjedi Intera protiv Palerma

Inter Milan's players congratulate Ivan Perisic after scoring against Palermo during their Italian Serie A soccer match at the Renzo Barbera stadium in Palermo, Italy, October 24, 2015. REUTERS/Tony Gentile
06.03.2016.
u 22:51

Slavio je Inter 3:1 i ostao na pobjedničkoj stazi

Nogometaši Intera na svom Giuseppe Meazzi pobijedili su Palermo 3:1, a jedan gol i asistenciju upisao je naš reprezentativac Ivan Perišić.

Prvi gol zabio je Ljajić u 11. minuti nakon dodavanja Perišića, drugi Icardi u 23., a isti je igrač bio i asistent za gol Perišića u 55. minuti. Gol za Palermo zabio je Vazquez u 45. minuti susreta. 

Perišić je igrao od prve minute, a Brozović je ušao u 66. umjesto Ljajića dok su Jajalo i Posavec na drugoj strani gledali utakmicu s klupe za pričuve.

>> Brozović i Perišić pogocima nadoknadili tri gola zaostatka, ali Juventus ide u finale

Komentara 1

JU
Jure7
08:27 07.03.2016.

Perisic ce nas nositi na Euru! Subasic, Vrsaljko, Lovren, Corluka, Milic, Rakitic, Brozovic, Modric, Perisic,Mandzukic, Kalinic...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije