Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Realov branič

Sergio Ramos izgubio živce: Rakitića dočekujete kao Boga, a mene ovako. Dosta je toga!

Sergio Ramos, Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.01.2017.
u 09:48

Jedan od junaka jučer je bio i Sergio Ramos koji je iz jedanaesterca zabio ''panenkom'' i u tom trenutku smanjio na 2:3.

Nogometaši Reala sinoć su u osmini finala Kraljeva kupa odigrali 3:3 protiv Seville u gostima i zahvaljujući pobjedi iz prve utakmice (3:0) prošli dalje. Postavili su i rekord nepobjedivosti u Španjolskoj jer sad u svim natjecanjima imaju 40 utakmica bez poraza, čime su nadmašili i Barcelonu.

Jedan od junaka jučer bio je i Sergio Ramos koji je iz jedanaesterca zabio ''panenkom'' i u tom trenutku smanjio na 2:3. Na kraju susreta bio je ljutit jer su mu navijači Seville svašta vikali. Ramos je, naime, dijete Seville, u tom klubu bio je od desete godine, a s 19 godina prešao je u Real koji je za njega platio 27 milijuna eura. Tada su mu neki navijači Seville počeli govoriti da je izdajnik, a to sve se zadržalo do danas...

– Nisam pokazao nepoštovanje prema navijačima Seville, upravo suprotno. Od onih koji su prema meni korektni tražio sam oprost, dok me za ove koji od početka do kraja utakmice vrijeđaju moju majku ni najmanje nije briga. Svaki put kada se vratim u Sevillu je tako i sada mi je dosta – rekao je Alves pa povukao usporedbu:

Rakitić i Alves možda nisu djeca Seville, ali su ovdje ostavili trag pa otišli u drugi klub. Njih se ovdje dočekuje kao bogove, a meni se zviždi i spominje majka. To nije u redu – ljutit je Ramos.

Komentara 5

HR
hrvatin
14:16 13.01.2017.

Huligan i kostolomac kojem bi trebalo zabraniti igrati nogomet.Lomi protivnicke igrace di god stigne.

Avatar oliver 7
oliver 7
10:34 13.01.2017.

Kralj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije