Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA RIM

Serena Williams i Martinez Sanchez u polufinalu

Serena Williams
AFP
06.05.2010.
u 17:04

Najbolja tenisačica svijeta, Amerikanka Serena Williams, izborila je plasman u polufinale velikog WTA turnira u Rimu, na kojem je bila pobjednica 2002. godine.

Serena Willimas, koja u Rimu igra prvi puta nakon trijumfa na ovogodišnjem Australian Openu, i to s pozivnicom organizatora, u četvrtfinalu je svladala nepostavljenu Ruskinju Mariju Kirilenko 6-1, 6-4 nakon jednog sata i 18 minuta igre. Mlađa sestra Williams u drugom setu je vodila sa 4-0, a Kirilenko je nakon toga uspjela barem malo zakomplicirati dvoboj, osvojivši tri gema zaredom. No, Williams je ipak uspjela rutinski privesti meč kraju.

Suparnica u polufinalu Sereni Williams će biti bolja iz dvoboja starije sestre Venus Williams, pobjednice Rima još 1999. godine, i Srbijanke Jelene Janković, koja je pobjednica u ''vječnom gradu'' bila 2007. i 2008. godine.

Veliki uspjeh ostvarila je Španjolka Maria Jose Martinez Sanchez, 26. tenisačica svijeta, koja je u susretu ljevorukih tenisačica pobijedila Čehinju Lucie Šafarovu 7-6(6), 6-4 nakon jednog sata i 43 minute igre. Bio je to njihov četvrti meč i druga pobjeda Španjolke, kojoj će suparnica za finale biti pobjednica meča između Ruskinje Nadije Petrove i Srbijanke Ane Ivanović.

WTA Rim, četvrtfinale:

S. Williams (1) - Kirilenko 6-1, 6-4

Martinez Sanchez - Šafarova 7-6(6), 6-4

Ključne riječi

Komentara 1

IV
ivoandric
22:22 06.05.2010.

Ko je jos u polufinalu Rima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije