Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI KAPETAN HRVATSKE

Senzacija za kraj prijelaznog roka: Darijo Srna prelazi u Barcelonu?

Darijo Srna
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
01.09.2016.
u 16:57

Navodi se da postoji mogućnost da Srna ostvari transfer iako je prijelazni rok gotov. Prvo bi trebao raskinuti ugovor sa Šahtarom, a ukrajinski klub bi mu u tom pogledu izašao u susret, i zatim kao slobodan igrač prijeći u klub koji je prvak Španjolske.

Darijo Srna uskoro bi iz Šahtara mogao preseliti u Barcelonu, pišu ukrajinski, a prenose španjolski mediji.

Navodi se da postoji mogućnost da Srna ostvari transfer iako je prijelazni rok gotov. Prvo bi trebao raskinuti ugovor sa Šahtarom, a ukrajinski klub bi mu u tom pogledu izišao u susret, i zatim kao slobodan igrač prijeći u klub koji je prvak Španjolske.

Katalonski sport navodi da je Srna proteklih godina bio jedan od najboljih desnih bekova Europe. No, napominje se i da nema prevelike šanse. Nekadašnji kapetan Hrvatske ima 34 godine, a Barcelona na toj poziciji ima Aleixa Vidala i Sergija Roberta.

Srna je u Šahtar iz Hajduka došao davne 2003. godine i postao legenda kluba. Tijekom igranja u Ukrajini nekoliko se puta spominjala mogućnost da preseli u najveće europske klubove, pričalo se i o Barceloni, no ostao je vjeran rudarima.

Srna se nakon Europskog prvenstva oprostio od hrvatske reprezentacije za koju je odigrao rekordne 134 utakmice i zabio 22 gola.

Komentara 17

TM
tony_montana
17:16 01.09.2016.

ajmo realno, ovo je nerealno kako god okreneš.

DU
Deleted user
18:05 01.09.2016.

Završio prijelazni rok, a tvorovi nemaju o čemu pisati pa su počeli izmišljati.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:35 01.09.2016.

😂😂😂😂postoji mogućnost dobit na lotu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije