Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roland Garros

Senzacija u Parizu! Sjajna Petra Martić izbacila drugu tenisačicu svijeta!

Petra Martić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
31.05.2019.
u 12:43

Ovo je bio 14. meč u kojem je ove godine Petra pobijedila na zemlji

Hrvatska tenisačica Petra Martić kreirala je pravu senzaciju u Parizu na Roland Garrosu u 3. kolu! Nakon sat i dvadeset šest minuta hrvatska tenisačica slavila je protiv Čehinje Karoline Pliškove sa 6-3, 6-3  te je izborila ulazak u osminu finala.

Ovo je bio 14. meč u kojem je ove godine Petra pobijedila na zemlji.

– Bio je ovo odličan meč. Karolina me cijelo vrijeme 'rastrčavala' i držala pod pritiskom, ali ja sam odlično odgovarala i na kraju pobijedila. Puno je tu emocija, tresem se. Ne mogu sada misliti o brojkama jer je vrijeme za igru i nadam se da ću nastaviti pobjeđivati – rekla je Martić nakon pobjede koja sada čeka pobjednicu dvoboja Kudermetova – Kanepi. 

Ključne riječi

Komentara 10

ZB
Zoki-Bijela
12:56 31.05.2019.

Samo lomi mala

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
12:59 31.05.2019.

Ma Petra igra kao avion, kakva senzacija ! Bravo ! Samo naprijed ! Vrijeme je da hrvatski ženski tenis opet ima GS pobjednicu !

Avatar dkoor
dkoor
13:27 31.05.2019.

Bravo, odličan rezultat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije