Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povijesni uspjeh

Senzacija u Ligi prvaka, Vardar izbacio branitelja naslova HSV

Domagoj Duvnjak
Foto: DPA/Pixsell
30.03.2014.
u 21:58

A u četvrtfinale se plasirala još jedna makedonska momčad. Metalurg kojeg vodi Lino Červar slavio je i u uzvratu protiv Koldinga, bilo je 30:26

Veliko iznenađenje dogodilo se u osmini finala rukometne Lige prvaka. Makedonski Vardar izbacio je HSV, prošlogodišnjeg pobjednika i branitelja naslova.

Nakon što je prva utakmica u Skopju završila 28:28, Makedonci su u uzvratu u gostima pobijedili 30:29, iako je pobjeda mogla biti i uvjerljivija. Naime, Vardar je 15 minuta prije kraja imao i pet pogodaka viška. Inače, Vardaru je ovo povijesni uspjeh, prvi put su se plasirali u četvrtfinale Lige prvaka.

Mostarac Igor Karačić je bio najefikasniju u Vardaru sa osam golova, dok je Filip Lazarov dodao šest. Kod HSV-a Duvnjak i Schroder su postigli po sedam golova.

A u četvrtfinale se plasirala još jedna makedonska momčad. Metalurg kojeg vodi Lino Červar slavio je i u uzvratu protiv Koldinga, bilo je 30:26. PSG je pobijedio Velenje 34:25 i tako nadoknadio minus dva iz prve utakmice. Kiel je, pak, uvjerljivo izbacio Motor.

Komentara 4

Avatar kvaternik
kvaternik
22:50 30.03.2014.

je li to onaj "pljuvani" i osporavani Lino???

D2
Dubravko_23
10:13 31.03.2014.

Mislim da je Lini ovo osobna satisfakcija za svu nepravdu koju su mu kod nas nanosili, unatoč svim rezultatima koje je postizao.

RE
real
22:10 30.03.2014.

pala je popodne web strana ehf !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije