Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA SP

Senzacija u Duisburgu: Ademi asistirao u povijesnom 'potopu' Nijemaca

Njemačka - Sjeverna Makedonija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
31.03.2021.
u 23:00

Pet minuta prije kraja Ademi fantastično asistira koji je zatresao mrežu i srušio Njemačku u povijesnoj pobjedi Sj. Makedonije

Nogomet je igra u kojoj uvijek pobjeđuju Nijem... Čekaj, što?! 

Sjeverna Makedonija srušila je razmišljanja svih onih koji su očekivali kako će Elf 'samljeti' malenu reprezentaciju. Kapitalirali su Nijemci u Duisburgu. Ademi i Velkovski, zvijezde HNL-a, srušili su veliki njemački stroj rezultatom 2:1 na putu prema Kataru.

Goran Pandev je zabio prvi gol za Sjevernu Makedoniju u samoj nadoknadi prvoga dijela na iznenađenje obje momčadi budući da su Nijemci ipak bili dominantniji. 

Ilkay Gundogan je vratio Njemačku u igru u 63. minuti i napetost je krenula rasti. 

Emre Can je igrao rukom, no sudac kaže - penala za  Ademija i njegove suigrače nema. Nema veze. Naime, pet minuta prije kraja Ademi fantastično asistira Eljifu Elmasu koji je zatresao mrežu i srušio Njemačku u povijesnoj pobjedi Sj. Makedonije u kvalifikacijama za SP u Kataru 2022.  

Komentara 13

Avatar majkuvam
majkuvam
23:06 31.03.2021.

Fenomenalna,zaslužena,veličanstvena pobjeda Makedonaca.Srce su ostavili na terenu,još je Nijemcima poklonjen jedanaesterac a Makedoncima uskraćen.Disciplinirana borba do 99.minute,svaka čast!

OL
oLo
23:15 31.03.2021.

Ademi fantastico asistira, koji, koji je zatresao mrežu. A tko koji?????? A koji je pisao ovaj članak?

Avatar turskicobane
turskicobane
23:42 31.03.2021.

Bravo makedonci ✌️💪👏 Makedonci imaju sve pobjede u srazu sa DE 🤔😂😂 inače ovo je tek 3 poraz u kvalifikacijama za SP u njemačkoj povjesti. I još dinamovci dvud moćni ovih dana 💙💪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije