Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatečeni cibosi
Povratak na članak

Senzacija u Draženovu domu: „Mala“ Cedevita šokirala "veliku" Cibonu

Nakon što su u prvom kolu HT Premijer lige pobijedili Split, košarkaši novog premijerligaša Cedevite Junior skinuli su još jedan „skalp“ i pobijedili favoriziranu Cibonu (83:73)

Komentari 3

CH
che9
16:53 23.10.2021.

ovo je već problem... gube se utakmice koje bi se trebale dobiti, Cedevita junior, Split... jedva se provlači protiv juniora Zadra.. a dobro se igra uglavnom kada nema pritiska i kada su te ekipe u bunaru , čitaj Mornar, Zadar....

VL
DU
Deleted user
11:06 23.10.2021.

Pa kako to ? Zar KK Cibona nema trenera čudotvorca?

VL
DU
Deleted user
11:11 23.10.2021.

Prije dva dana (21. listopada 2021. )objavili ste : "Tko je mladi srpski trener koji je probudio Cibonu?". I što sad? Kako ju je probudio?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.