Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENE IMA NOVAC

Senzacija na pomolu: Arsenal ozbiljno zapeo za Rooneyja!

\'Manchester United\'s Wayne Rooney rues a missed chance Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
17.05.2013.
u 14:50

Arsenalu u korist svakako ide i Rooneyjeva želja da napusti Old Trafford, no morat će ga masno platiti

Manje od 12 mjeseci nakon što su prodali Robina van Persieja u Manchester United, Arsenal će otamo pokušati dovesti njihovu najveću zvijezdu - Waynea Rooneyja!

Arsenalu u korist svakako ide i Rooneyjeva želja da napusti Old Trafford, s obzirom da će ga od sljedeće sezone trenirati David Moyes s kojim se ne voli. Jedina prepreka bit će zadovoljiti Rooneyjeve financijskepotrebe s obzirom da je u Unitedu zarađivao 250 tisuća funti tjedno, a njihov najplaćeniji igrač Lukas Podolski zarađuje sto tisuća funti za tjedan dana rada.

No, namiriti Rooneyja možda i neće biti nemoguće jer, ukoliko izbori Ligu prvaka sljedeće sezone, Arsene Wenger će na raspolaganje dobiti 70 milijuna funti, a samu njegovu namjeru da pokuša dovesti napadača engleski su mediji ocijenili kao znak da želi napraviti jaku momčad.

Wenger je inače poznat po tome što nije sklon puno trošiti na pojačanja, no ovog ljeta želi momčad pojačati još i Stokeovim vratarom Asmirom Begovićem te Fiorentininim Stevanom Jovetićem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije