Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Repovi iz Kupa
Povratak na članak

Šef Sudačke komisije: Suci nisu adekvatno koristili VAR

Pravi je problem u ovoj priči da su neadekvatni ljudi na pozicijama kojima nisu dorasli. Tako suci koji su vodili utakmicu Rijeka – Osijek nisu bili dorasli polufinalu Hrvatskog kupa, polufinalu natjecanja u zemlji koja ima drugu reprezentaciju svijeta - kaže Meštrović

Komentari 4

VK
vječni krojf
10:04 03.06.2020.

Čitam komentare onako neutralan i vidim mnogima je bilo neugodno gledati kako suci kradu jedan klub.Meni je bilo također neugodno gledati,ali ne toliko suce koliko općenito nogomet,i mišljenja sam da ni klubovi nisu bili dorasli polufinala kupa.Sto nemamo suce a EU sceni smo si sami krivi jer u našem nogometu puno ima funkcionara koji nisu u nogometu radi nogometa jer o njemu pojma nemaju,i ne samo o njemu ni o sportu i sportskom držanju. Uvijek nekog napadaju,više brige vode o sucima nego o nogometu uopće i svojim igračima i igri.Poslije svake utakmice isto,onaj tko pobjedi zadovoljan je igrom i suđenjem, onaj tko izgubi zadovoljan je igrom svoje momčadi ali jako nezadovoljan suđenjem, pokrali nas suci.Sve to u nedogled i neznam kakvi i odakle bi morali suce dovoditi,ali znam da će ostati isto.

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
13:53 02.06.2020.

Suci će biti kažnjeni da se skidaju sa A liste do kraja ovog prvenstva i na kraju će tako sve završiti. Utakmica se neće ponoviti i cirkus ide dalje. U nedjelju će nastradati Lokomotiva jer igra s Osijekom.....

VL
CH
Changi
12:40 02.06.2020.

Meni kao neutralnom promatraču bilo je neugodno gledati paradiranje "suca" Pajača. Oštetio je Osijek, uzeo im pobjedu. Što sad vrijede komisije i sastanci kad Rijeka ide u finale. Tu bi utakmicu trebalo poništiti, jer ne radi se o jednoj grešci...Sramota!

VL
CH
Changi
12:44 02.06.2020.

Meni je kao neutralnom promatraču bilo neugodno gledati paradiranje "suca" Pajača na ovoj utakmici. Što sad vrijede komisije i sastanci kad Rijeka ide u finale. Tu bi utakmicu trebalo poništiti jer ne radi se o jednoj grešci, već o sustavnojj krađi sportske pobjede igračima Osijeka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.