Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Sedam golova za sedmu pobjedu Pittsburgha u nizu

Pittsburgh
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
03.01.2019.
u 10:32

Pittsburgh je ovom pobjedom došao na samo bod zaostatka za aktualnim prvacima iz Washingtona koji su sa 51 bodom vodeća momčad Metropolitanske divizije

Hokejaši Pittsburgha slavili su na gostovanju u Madison Square Gardenu protiv New York Rangersa sa 7-2 i tako stigli do sedme uzastopne pobjede, potvrđujući da je kriza s početka sezone iza njih.

Nakon što je prva trećina prošla bez pogodaka, Penguinsi su u drugoj postigli četiri, a u posljednjoj još tri gola. Sedmorica različitih igrača upisali su se među strijelce za Pittsburgh, a vratar Matt Murray imao je 28 obrana.

Pittsburgh
1/1

Pittsburgh je ovom pobjedom došao na samo bod zaostatka za aktualnim prvacima iz Washingtona koji su sa 51 bodom vodeća momčad Metropolitanske divizije.

Calgary je opravdao poziciju vodeće momčadi Zapadne konferencije na gostovanju u Detroitu, iako je domaća momčad nakon prve trećine vodila 2-0. Preokretom u drugoj i trećoj trećini Flamesi su došli do pobjede 5-3, a golove su postigla petorica različitih igrača.

Prvo ime dvoboja bio je Johnny Gaudreau koji je postigao jedan gol, a kao asistent se pojavio u tri od preostala četiri.

NHL rezultati:
Colorado - San Jose      4-5
Arizona - Edmonton       1-3
Dallas - New Jersey      5-4
Ottawa - Vancouver       3-4 (produžetak)
Detroit - Calgary        3-5
NY Rangers - Pittsburgh  2-7

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije