Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I DALJE MU VJERUJU

Sedam godina bez trofeja: Arsenal nudi Wengeru novi ugovor!

Arsene Wenger
Reuters/Pixsell
06.06.2013.
u 17:45

- Imamo mnogo povjerenja u njega i smatramo da je on pravi čovjek za Arsenal - poručili su iz kluba

Ne bliži se kraj boravku Arsenea Wengera u Arsenalu. Francuski trener, koji je na klupi topnika već 17 godina, uskoro će dobiti novi ugovor unatoč tome što posljednjih sedam godina ništa nije osvojio! Nedavno ga se spominjalo u kontekstu preuzimanja PSG-a, no očito su na Emiratesu prezadovoljni da bi ga pustili. Štoviše, oni se nadaju da on želi ostati.

-  Nadamo se da i u budućnosti želi biti trener Arsenala. Mislim da još uvijek ima mnogo ambicija kao trener i da vidi potencijal u ovom klubu. Imali smo sjajan odnos dosada i vjerujem da ćemo uskoro objaviti odluku. Imamo mnogo povjerenja u njega i smatramo da je on pravi čovjek za Arsenal - rekao je izvršni direktor topnika Ivan Gazidis.

Wenger je dosad osvojio tri prvenstva te četiri FA kupa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije