Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je novi prvak?

Seb: Želio sam biti Michael Jackson, ali sam grozno pjevao

\'Red Bull Formula One driver Sebastian Vettel of Germany kisses the trophy after winning the Abu Dhabi F1 Grand Prix at Yas Marina circuit in Abu Dhabi November 14, 2010. Vettel became Formula One\'s
\'AHMED JADALLAH\'
15.11.2010.
u 10:03

- Bojim se miševa, plačem kad gledam filmove, a knjige ne čitam od škole. Uvijek sam bio grozan učenik – opisuje se prvak

Bicikl je bio u dvorištu kuće u Heppenheimu, ali trogodišnjak je radije navukao kacigu i vozio se u nekom "sklepanom" kartingu. Smijeh od uha do uha malenog dječaka, od kojeg je veći bio i narančasti čunj! Nizao je krugove do besvijesti. Za hranu, druženje i ulazak u kuću nije se zanimao. Dječje lice ima i danas i širok osmijeh, no u međuvremenu su se stvari promijenile. Sebastian Vettel nanizao je rekorde: najmlađi koji je sjeo za bolid Formule, zatim koji je osvojio bodove, evo ga sada kao najmlađeg i s naslovom. Kad ne vozi, na livadi igra badminton.

– Bojim se miševa, toga me stvarno strah. I plačem kad gledam film La Vita e Bella. Knjige me ne zanimaju, a nisu ni kad sam bio u školi. Bio sam grozan učenik – govori Nijemac koji je svoj život zamislio potpuno drugačije. Želio je biti pop pjevač!

– Kao klinac obožavao sam tri Michaela, naravno, Schumachera, Jordana i – Michaela Jacksona. Bit ću iskren, zapravo sam htio biti Michael Jackson. Teški su trenuci bili kad sam se morao pomiriti s činjenicom da grozno pjevam – potužio se Vettel.

Kada je stigao u oktanski cirkus, proglasili su ga Babyjem Schumacherom, no on se brzo zahvalio na nadimku:

– Ajmo radije neka bude – novi Vettel!

No poveznica zaista ima. Odrasli su obojica u malom njemačkom gradu, Schumiju je tata zidar, a njegov tesar. Prvi put su se obojica natjecali na istom mjestu, karting stazi Kerpen, blizu Kölna...

Ključne riječi

Komentara 1

FC
fcod
17:18 15.11.2010.

Ajde, bolje ti je biti Weltmeister u F1 nego pokojni pjevač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije