Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN Južne Koreje

Seb umjesto djeteline s četiri lista našao čavao

\'Red Bull Renault driver Sebastian Vettel (C) of Germany is surrounded by photographers as he walks along the track of the Korean International Circuit ahead Formula One\'s Korean Grand Prix in Yeong
AFP
21.10.2010.
u 17:48

Ovaj se vikend vozi VN Južne Koreje, 17. utrka SP-a u formuli 1 ove sezone, na novoj stazi u Yeongamu.

Prošli je tjedan FIA-ina delegacija koju je predvodio Charlie Whiting izvršila inspekciju staze. Završni sloj asfalta postavljen je nekoliko dana prije dolaska komisije, koja je dala zeleno svjetlo da se utrka može voziti.

Užurbano se radilo na stazi i oko nje, a to je pratilo i različite nezgode (pad krana na dio tribine...). Jedan od kandidata za naslov, Nijemac Sebastian Vettel (Red Bull), za vrijeme obilaska staze pronašao je poveći čavao. Da je netko od vozača tijekom utrke gumom bolida prešao preko njega, nesreća bi bila neizbježna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije