Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE BILD

Schumacher sljedeće godine vozi za Mercedes GP

Michael Schumacher
Reuters
12.12.2009.
u 13:58

Michael Schumacher vraća se u Formulu 1. Sljedeću će godinu provesti kao član momčadi Mercedes GP, tvrdi tiražni njemački dnevnik Bild.

"Dragi ljubitelji Formule 1, molimo vas zavežite pojaseve: Rekorder po broju naslova svjetskog prvaka Michael Schumacher (40) sljedeće će sezone biti na startu u bolidu novih srebrnih strijela i time proslaviti jedan od najvećih povrataka u povijesti sporta", piše Bild u tekstu pod naslovom "Schumi i Mercedes: Sada nedostaje još samo potpis".

Također, isti izvor raspolaže informacijom da je postignut usmeni dogovor oko jednogodišnjeg ugovora između sedmerostrukog bivšeg svjetskog F1 prvaka i momčadi nastale iz Brawn GP-a.

"Schumi i Mercedes - ispunit će se san svih njemačkih navijača Formule 1", dodaje se.

- Potpis je samo formalnost. Schumacher se osjeća zdravo i spremno. Posljednji su testovi bili u potpunosti pozitivni. On gorljivo čezne za povratkom i ne može dočekati novu suradnju s Rossom Brawnom - kaže neimenovani Bildov izvor.

Schumacher i Brawn, podsjetimo, surađivali su kod svih Nijemčevih naslova (dva u Benettonu, pet u Ferrariju).

Navodno bi sljedećega tjedna cijeli posao trebao biti i službeno potvrđen.

Komentara 1

M1
m1965
17:30 12.12.2009.

Schumacher + Brawn = nepobjedivi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije