Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Schumacher se ispričao navijačima Ferrarija

Michael Schumacher
Reuters
26.12.2009.
u 19:01

Povratnik u Formulu 1, sedmerostruki svjetski prvak Michael Schumacher, javno se ispričao svim navijačima Ferrarija što će nakon 14 godina biti dio druge momčadi...

Schumacher je, podsjetimo, nakon trogodišnjeg izbivanja iz nejelitnijeg automobilističkog natjecanja, potpisao ugovor s Mercedes GP-om i sljedeće će tri godine biti član njemačke momčadi.

Njegov je potez razočarao mnoge navijače Ferrarija s kojim je Nijemac osvojio pet naslova. I nakon vozačke je karijere nastavio raditi u talijanskoj momčadi kao savjetnik.

"Ferrari ću uvijek nositi u srcu, čak i sada kada smo suparnici. Drago mi je što je razlaz prošao tako skladno. Ostat ćemo prijatelji i u budućnosti", naveo je, među ostalim, Schumacher u otvorenom pismu.

A povratak najtrofejnijeg F1 vozača u povijesti i dalje izaziva brojne rasprave, a jedna se od njih odnosi i na njegove godine. Schumacher će, naime, 3. siječnja napuniti 41 godinu i bit će uvjerljivo najstariji sudionik Svjetskog prvenstva. No, u Mercedesu ne misle da će mu to biti nedostatak.

- Formula 1 nije desetoboj. Michael ima sve faktore koji su potrebni za uspjeh - izjavio je šef Mercedesova motorsport-programa Norbert Haug.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije