Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ SAMO TJEDAN DANA

Schumacher: Osjećam se kao dijete prije Božića

Michael Schumacher
AFP
05.03.2010.
u 15:42

S nestrpljenjem se očekuje start nove sezone Svjetskog prvenstva u Formuli 1, a posebno je interesantnim ovaj sport opet učinio Michael Schumacher.

Živuća legenda, 41-godišnji njemački pilot, koji iza sebe ima čak sedam naslova svjetskog prvaka, odlučio se nakon 2006. godine vratiti u bolid, te će s Mercedes GP-om pokušati ostvariti što bolje rezultate tijekom godine. Sezona će biti otvorena 14. ožujka Velikom Nagradom Bahraina.

- Osjećam se kao dijete prije Božića. Ne mogu dočekati da krene moja nova sezona u Formuli 1. Čekam i gorim od želje - rekao je Michael Schumacher, te nastavio:

- Napokon kreće! Ideja o povratku je stalno gorjela u meni i, iskreno, bilo je samo pitanje trenutka kada ću reći evo me natrag. Neke stvari su se sigurno promijenile i jedva čekam vidjeti kakvo je sada stanje na cesti.

Schumacher je priznao:

- Osjećam se daleko bolje nego zadnjih godina mog nastupanja. Svježi sam, jači, možda čak i iskusniji, makar je to teško reći s obzirom da sam i prije nekoliko godina, valjda, bio premazan svim mastima. Ali, godine čine svoje. Savršeno sam fizički i psihički pripremljen tako da možete svašta očekivati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije