Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI VN AUSTRALIJE

Schumacher: Jako sam zadovoljan startom

Michael Schumacher
AFP
20.03.2010.
u 13:12

Njemačka sportska ikona, 41-godišnji Michael Schumacher, u očekivanju je novog nastupa u Svjetskom prvenstvu Formule 1. Pred vozačima je druga utrka godine, Velika nagrada Australije.

Sedmerostruki prvak Formule 1 vratio se u svijet ovog sporta šestim mjestom na Velikoj Nagradi Bahraina, nakon čega je isijao zadovoljstvom. No, još bolje rezultate očekuje u Melbourneu 28. ožujka.

- Melbourne u meni uvijek budi lijepa sjećanja. Imao sam dolje dobre rezultate kroz povijest i uvijek je bilo lijepo doći nekoliko dana ranije na kontinent. Lagano se adaptirati, pripremiti, provesti ugodne trenutke prije utrke. I sada se nadam najboljem - rekao je Schumacher koji brani boje Mercedesa, te je dodao:

- Jako sam zadovoljan startom u sezonu. Šesto mjesto je dobro, posebno ako se zna koliko sam malo bio u bolidu u zadnje tri godine. Stvarno je teško bilo očekivati mnogo bolji plasman - ustvrdio je popularni Schumi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije