Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše prognoze

Michael Schumacher mogao bi vegetirati do kraja života

Michael Schumacher
Foto: Reuters (Ilustracija)
22.01.2014.
u 15:25

– Svaki dan, svaki tjedan proveden u komi znatno smanjuje šanse za oporavak. Schumacherovo stanje uistinu je teško

Michael Schumacher i dalje je u induciranoj komi, a njegovo zdravstveno stanje još je nepromijenjeno. Liječnici u Grenobleu daju sve manje informacija, a Schumijeva obitelj samo poručuje da je on borac i kako neće odustati.

No, neurokirurzi diljem svijeta komentiraju ovaj slučaj, a prognoze su sve lošije.

– Svaki dan, svaki tjedan proveden u komi znatno smanjuje šanse za oporavak. Schumacherovo stanje uistinu je teško – rekao je Jean-Marc Orgogozo, profesor neurokirurgije na sveučilištu u Bordeauxu.

A neurokirurg iz Nacionalne bolnice u Londonu Colin Shieff bio je još izravniji.

– Još je rano za takve prognoze, ali svi moramo biti svjesni da je realna mogućnost da Schumacher do kraja života vegetira. Takve prognoze daju se nekoliko mjeseci nakon traume. Pacijent u takvom stanju ne treba pomoć u disanju, cirkulacija krvi je normalna, ali čovjek praktično nema nikakvih reakcija – rekao je Shieff.

>>Ako se probudi iz kome Schumacher više neće biti Schumacher?

Komentara 1

CR
cronothdz
16:29 22.01.2014.

velika nagrada San Marina 1994.,možda netko gore ipak gleda,pamti.......i vrati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije