Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno i u smrti

Schalke otvorio groblje za svoje vjerne navijače

'Schalke\'s Spanish striker Raul (C) celebrates winning with fans after the UEFA Champions League quarter final, second leg football match Schalke 04 vs Inter Milan in Gelsenkirchen, western Germany o
'PATRIK STOLLARZ'
06.10.2012.
u 22:39

Jedno mjesto na tom specijaliziranom groblju za simpatizere kluba stoji 5000 eura.

Prije pet godina nogometni bundesligaš HSV otvorio je klupsko groblje za točno 500 svojih navijača. Isto je to ovaj tjedan učinio i Schalke iz Gelsenkirchena... Ovogodišnji njemački predstavnik u Ligi prvaka je otvorio klupsko groblje sa 1904 mjesta, gdje će biti pokopani klupski navijači. Takva brojka, naravno, nije slučajna budući da je te godine osnovan klub iz Gelsenkirchena.

Inače, već je jedno grobno mjesto prodano, i to parcela broj 215. Kupio ju je navijač sjetan zbog datuma osvajanja Kupa Uefe 21. svibnja 1997. godine. Groblje napravljeno nalik nogometnom terenu nalazi se nedaleko od stadiona Schalkea, a jedna parcela stoji 5000 eura.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
oborovljan
09:18 07.10.2012.

Schalke-rules Blau und weiß wie lieb ich dich, blau und weiß verlass mich nicht...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije