Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U MAKSIMIRU

Doznajemo: Policija istražuje slučaj dinamovca koji je navodno napao djevojku

Iyayi Atiemwen
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
08.03.2019.
u 14:51

Ako utvrde da postoji osnova za to protiv njega će podići i kaznenu ili prekršajnu prijavu, ovisno o tome je li djevojka zadobila lakše ili teže ozljede.

​​Zagrebačka policija potvrdila je kako je ženska osoba, ne navodeći njezin identitet, ali prema neslužbenim informacijama radi se upravo o Ivi Bošnjak, prijavila da ju je fizički napao Iyayi Believe Atiemwen.

Potvrdili su i kako trenutno rade na slučaju, odnosno konkretno - prikupljaju sve potrebne obavijesti kako bi utvrdili što se doista dogodilo, a što znači da će u daljnjem tijeku postupka na obavijesni razgovor privesti i Dinamovog nogometaša.

Ako utvrde da postoji osnova za to protiv njega će podići i kaznenu ili prekršajnu prijavu, ovisno o tome je li djevojka zadobila lakše ili teže ozljede.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Tito
Tito
15:43 08.03.2019.

Mala voli Audi, mala voli BMW Mala voli dolare, mala voli eure. Penje se na stolove, voli separee Nemoj biti siguran da mala voli tebe Mala voli Audi, mala voli BMW Mala voli dolare, mala voli eure. Penje se nana stolove, voli separee Nemoj biti siguran da mala voli tebe

ZO
zoom
15:15 08.03.2019.

ja njoj ništa ne vjerujem....zašto je uopće noću išla u njegov stan?

ER
EroK
17:53 08.03.2019.

Netko je alergičan i ne može podnijeti uspjeh hrvatskog sporta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije