Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Saviola protiv Brage traži borbu za novi naslov

\'Paris St Germain\'s Clement Chantome (L) challenges Benfica\'s Javier Saviola during their Europa League second leg soccer match at Parc des Princes stadium in Paris March 17, 2011. REUTERS/Gonzalo
Reuters
05.05.2011.
u 09:39

Porto sa zalihom od četiri gola mirno ide na El Madrigal, Benfica pokušava sačuvati 2:1 iz prve utakmice

Porto je velikom pobjedom na domaćem terenu praktično osigurao nastup u finalu Europske lige, što je najveći uspjeh kluba nakon osvajanja najelitnijeg europskog natjecanja iz 2004. godine. Portovih 5:1 žuta podmornica teško će nadoknaditi, no Villarreal je u svim domaćim nastupima ove sezone u Europskoj ligi pobijedio, uz impresivnu gol-razliku 20:3, što mu daje pravo da se nada čudu.

Druga utakmica polufinala može ponuditi nešto zanimljiviji ogled između Brage i Benfice, koja brani 2:1 iz prve utakmice. U portugalskom dvoboju Benfica će loviti prvi europski finale nakon što je 1990. nastupila u finalu Europskog kupa. Ponajbolji igrač Benfice Javier Saviola nada se drugom europskom naslovu nakon 2006. godine kada je sa Sevillom osvojio Kup Uefe, no zna da neće biti lako u igri protiv momčadi koja je u samo jednoj europskoj domaćoj utakmici ove sezone primila gol.

– Moramo pristupiti tom susretu vrlo oprezno, jer igramo protiv vrlo neugodne momčadi. Njezina najveća prednost je što zna sve o nama – izjavio je Saviola.

Bragin veznjak Leandro Salino uvjeren je da će na finale u Dublin:

– Najviše nam treba pomoć navijača da uđemo u finale koje smo zaslužili.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije