Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio povjerenje
Povratak na članak

Savičević najurio Kranjčara: Cico više nije crnogorski izbornik

Zlatko Kranjčar više nije crnogorski izbornik. Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Crne Gore očekuje se da Cicino mjesto preuzme Zoran Filipović

Komentari 58

NI
nisde
17:36 08.09.2011.

savičević je rekao:cico nemoj više piti dok si izbornik \"velesile\" u nogometu crne gore,jer nama je cilj ne samo proći na EP,već ga i osvojiti,a cico mu kaže: živjeli dejo-i evo ga sada.

VL
MC
mr.col1
20:10 09.09.2011.

jest crna gora sila u nogometu,,wales ima puno bolje igrace od montenegra,izgube jednu i odma kao trener kriv!al neka trebat ce nama kad bilic ode.

VL
Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
15:46 08.09.2011.

luena1 weder......So ist es also!!!Dachte ich mir!

VL
BU
budisvoj
22:16 08.09.2011.

Cico je danas umro za Crnogorce!.A za istinske hrvatske domoljube on je sahranjen davno,posebno za one koji su ratovali protiv crnogoraca i četnika. Cico odjebi iz Hrvatske!.

VL
OB
-obrisani-
15:06 08.09.2011.

Ma sto je ovo ,prvo Kuze sad Kranjcar.... Eto ti ga na,sve veliki strucnjaci... E nes na klupu hrvatske reprezentacije... Mi imamo naseg izbornika Bilica... Bolji je 100 puta od takvih strucnjaka kao vas dva...

VL
OB
-obrisani-
15:09 08.09.2011.

Cico ce na otok,ima ponuda napretek... >;-))... pogotovo sad...

VL
OB
-obrisani-
15:12 08.09.2011.

E,a nece ni na klupu Dinama... I Jurcic je bolji od njega...

VL
OB
-obrisani-
15:16 08.09.2011.

Daj luena ne kakaj. Cico se plasirao na svjetsko, izgubio od Brazila, odradio kvalifikacije s višestruko lošijom ekipom od ove(istrošeni Pršo,Srna,Babić,Rosso,Bjelica...) pa je dobio \"pedalu\". A Bilić se nije plasirao pa je ostao. A da ne spominjem da je Cicoco jedini trener koji je osvojio Hr. ligu, a da nije vodio Dinamo ili Hajduk.

VL
OB
-obrisani-
15:18 08.09.2011.

Cico na wembleyu nije \"popio\" pet komada- i to s crnom gorom... Odigrao je nulu.

VL
AR
Arhimed
15:22 08.09.2011.

Veliki nogometni stručnjak Luena. Zaboravlja da je Cico bio s Hrvatskom prvu u grupi a na svjetskom prvenstvu izgubio samo od Brazila, u ravnopravnoj utakmici, dok je Bilić bio s Hrvatskom treći u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo, a repka već tri godine nije dobila jačeg protivnika u službenoj utakmici (Engleska - dvije blamaže, Ukrajina - dvaput bez pobjede, Grčka - nula u Maksimiru) a usput je izgubio od Gruzije a strahovali smo od Bjelorusije u Zagrebu (spasio nas Runje), Izraela, pa čak i Malte.

VL
Avatar Castro
Castro
15:24 08.09.2011.

luena@ meni je simpaticno kada komentiras jer kazes uvijek nesto na sto se drugi MORAJU ukljuciti. I to je tvoja prednost u komuniciranju. Cestitam. Cico je najbolji Hrvatski trener trenutno, to nije stvar ukusa ili simpatije to je tako. Bilic je ok , Jurcic takodjer...trebamo biti sretni da imamo te mlade trenere koji i nisu tako losi..Ali Cico je uz sve postenje prema drugima ispred njih ... Ja ne zelim sada reci da on treba mijenjati Bilica ili bilo koga drugog ali po kvaliteti je broj jedan. I uopce mi nije zao sto vise nije kod crnogoraca.

VL
OB
-obrisani-
15:28 08.09.2011.

@karma 7777..... Ajde kad zivis od proslosti,zasto je Cico dobi pedal... U jem nismo ni u osminu finala usli,a on uvijek po svom... taj je vise bio pod promilima neg uz aut liniju.... Bilic nika nije reka kao on da da je strucnjak uvelike je bio u sebe uvjeren,sad je dobio kvitung za njegovu aroganciju.... Ne brini ljude kao Cico se brzo procita... CGora ga se rijesila jer je ovo bila njihova prva prilika da se kvali.u neko veliko natjecanje,a ono opet nista... Cico ce biti sretan ako mu se javi neko iz Arapskih zemalja ili neki drugoligas...

VL
OB
-obrisani-
15:30 08.09.2011.

luena, kakve prošlosti? To su činjenice. Realno, Wales je bolja ekipa od CG, Švicarska je bolja, o eng da ne pričam. A priliku za natjecanje su imali pod Cicinim vodstvom.

VL
JA
JackRussell
15:31 08.09.2011.

Smiješno....haha...oni su stvarno mislili da će pored Engleske biti prvi u grupi i zato su Cicu otpustili, a ekipa im ima dva međunarodno jaka igrača u Vučiniću i Jovetiću, sve ostalo prosjek. Bolje Cici da se maknuo iz te rupe.

VL
DR
dragogera
15:35 08.09.2011.

nije cico los,al daleko je on od strucnjaka,pa u bbc emisiji je bio primjer kako ne treba trener voditi utakmicu-hr.-australija -nerijeseno na svjetskom.a bilic je napravio ovu repku,uveo modrica,corluku...mladost u tim,treci smo bili za svjetsko,jer su englezi pustili ukrajini,sad nakon 8 kval. tekmiu mi imamo 19 poena.6-1-1.pa capello je osvojio sve i svasta,ima bolji tim od nas pa gle kako se englezi muce.mi smo se malo umislili da smo spanjolska,a daleko smo 2000 km od nje

VL
DU
Deleted user
15:39 08.09.2011.

Velika greska! Do sada su crni gorci imali sanse ali sad je gotovo!

VL
OB
-obrisani-
15:40 08.09.2011.

@Castro.... E,a zasto s epale... Pa svako moze reci sto misli,eto i ja kazem sto o njemu mislim... Ja nikad nisam nigdje citala da se Bilic obraca savjetovanjima ili kritiziranjem weder Cice ,Kuzeaili kog drugog trenera,izbornika... Ali Cico je uvijekk mudrovao,na kraju se dokaze da nije sve bjelo kao sto je on mislio... zasto ja ovak reagiram,ma zao mi je da se sve nas popljuje ,a drugi uvijek hvale.... Najveca greska koju nikad ovakvi kao karma nece priznat je da se i oni varaju u svojim kritikama... Od proslosti se ne zivi,neg od onog sto buducnost nosi... ...................... @Arhimed.... gdje si ti citao da sam ja veliki strucnjak.... Ne petljaj ,ali za zensku se i dosta razumjem u nogomet,kosarku,tenis,rukomet... Jedino sto me ne zanima jest,hokej i boks jer su brutalni sportovi.ili formel 1...To me ne zanima... A ti zivi i dalje u proslosti.... Znas kad bi tak bilo i njem.bi se uvjek na to osvrtali koliko puta su bili prvaci i sad se nebi morali vise trudit u nogometu...

VL
HU
hudyboy
15:45 08.09.2011.

Mene samo zanima ako je Bilić stvarno svima toliko dobar izbornik zašto smo sa bilo kojim drugim izbornikom uvijek izborili euro i svijetsko? Nakon svega toga Bilić je i dalje super, a ne vidim zbog čega bi trebao biti.

VL
Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
15:45 08.09.2011.

Pošto će sad ovaj Kepec ili Kekec iz Slovenije ostati bez posla neka njega uzme!

VL
VI
vidimškoj
17:18 08.09.2011.

hrabro se borija.......

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.