Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER INSAJDER TVRDI

Saudijci ponovo krenuli u lov na Modrića. Žele ga Realu preoteti već ove zime

LaLiga - Real Madrid v Osasuna
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/4
10.11.2023.
u 15:42

Rudy Galetti navodi kako Al Ahli želi stupiti u kontakt s hrvatskim kapetanom. Riječ je o klubu koji trenutno zauzima treće mjesto tamošnjeg prvenstva. U momčadi imaju Riyada Mahreza, Roberta Firminha i Edouarda Mendyja

Trener Real Madrida, Carlo Ancelotti, najavio je kako njegov klub neće biti aktivan tijekom zimskog prijelaznog roka te da se ne očekuju nikakvi značajni transferi. To se također odnosi i na Luku Modrića, koji od početka sezone ima bitno manju minutažu zbog promjena u veznom redu i načinu igre madridskoga kluba. Poznato je da nije zadovoljan ulaženjem s klupe, no Ancelotti ističe njegovu važnosti.

"Luka nas sigurno neće napustiti ove zime. Smatra da je važan igrač, a isto mislimo i mi. Jako je važan igrač za nas, ne želi otići i time smo jako zadovoljni", rekao je talijanski trener. Modrić je ovoga ljeta produžio ugovor na 12 mjeseci, no očekivao je da će više igrati kako bi održao formu i za utakmice s hrvatskom reprezentacijom te nastupio na Europskom prvenstvu iduće godine.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

LaLiga - Real Madrid v Osasuna
1/19

Međutim, Modrić svojim igramo pokazuje da je i dalje na razini najboljih, a to prepoznaju i klubovi koji bi ga rado vidjeli u svojem dresu. Španjolci pišu kako ga želi dovesti Inter Miami Davida Beckhama i pridružiti ga Lionelu Messiju. Prije produženja ugovora velika je panika vladala zbog visokih ponuda iz Saudijske Arabije, a sada je uslijedio nastavak te priče.

VEZANI ČLANCI:

Novinar i transfer insajder, Rudy Galetti, navodi da su dva saudijska kluba zainteresirana i već poćela raditi na dovođenju Luke Modrića ove zime. Navodi kako Al Ahli žele stupiti u kontakt s hrvatskim kapetanom. Al Ahli trenutno zauzima treće mjesto tamošnjeg prvenstva. U momčadi imaju Riyada Mahreza, Roberta Firminha i Edouarda Mendyja. A

VIDEO Hit trener HNL-a bori se s rakom, a iz ratom opkoljenog Sarajeva bježao je s jednom torbom

Komentara 1

PO
pocrn
17:58 15.11.2023.

…..preoteti !?…hahahahahaha a real je spreman i platiti samo da ga se rijesi , ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije