Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAREM NETKO

Sarkozy se ispričao zbog Henryjeve ruke

sarkozy
AFP
20.11.2009.
u 09:01

Igranje rukom Thierryja Henryja, koje je izravno odvelo Francusku na Svjetsko prvenstvo, a Irsku u tome spriječilo, i dalje će podizati mnogo prašine.

Po pitanju uzvratnoga dokvalifikacijskog ogleda za SP u nogometu sljedeće godine u Južnoafričkoj Republici, oglasio se i francuski predsjednik Nicolas Sarkozy. Budući da se Henry nije ispričao, učinio je to prvi čovjek njegove zemlje.

- Ispričavam se našim prijateljima iz Irske zbog takve geste. Ne znam koliko ova isprika može pomoći, ali moram je ponuditi. Šaljem ispriku i mojem kolegi u Irskoj, njihovim nogometašima i navijačima - rekao je Sarkozy i dodao:

- No nemojte me pitati ništa osim toga. Nisam uključen u nogomet i jedino što smatram obveznim u ovom trenutku je isprika.

Komentara 5

PE
petrovve
16:01 20.11.2009.

Kojeg **anj*,nije ukljucen u nogomet a ispricava se...kao da time pomaze sta Ircima...Ako se jedan mora ispricat to je Henry,i sam trazit da se ponovi utakmica...Ovo je sve samo mazanje ociju,nista drugo. to vam dodje isto kao kad bi sebi se Merkel sad nama ispricala zbog kladionica i njihovih novih skandala u NJemackoj sa kladjenjem,u kojima su suci potplacivani za sudjenje...Tim sudjenjima isli su u stetu kako sam jutros cula,Hrvatskoj reprezentaciji,kao BIH,Malti i jos drugim iz malih zemalja. Kako se Francuzi nmogu samo veselit JA-frici,kad znaju da su tamo nezasluzeno.

KU
kumanovac
17:19 20.11.2009.

Francuze oterat sa svetsko fudbalsko prvenstvo a Hrvate poslati na svetsko nogometno prvenstvo zbog cega.Pa zato Hrvati su najbolji,najpametniji i sto je najvaznije najbolji.Ziveli Srbija i Slovenija pravi prestavnici fudbala iz bivse juge.Pozdrav iz Makedonije.

CR
crocro
09:52 20.11.2009.

Nogomet pomalo gbi svoj smisao. Utakmice se mogu režirati. Naročito ovako važne utakmice. Tko šiša male. Premda su ravnopravni protivnici na terenu pa čak i bolji, mora im biti suđeno da izgube od velike države. Jer bi za veliku državu poraz bio sraman a za malu ponos. I za to je dovoljno da se velioki samo ispriča malome. I to je dobar temelj da se takve geste velikih prakticiraju u budućnosti. A mali če im biti sparingpartneri. Sramno je i ponižavajuće. Samo silidarizirani otkazi sudjelovanja na SP mogu probuditi usnule glave. Sve ostalo vodi male u segregaciju. I hoće im se poručiti: Nije vam mjesto u visokom društvu. Trulež nogometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije