Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Šarićev suigrač suspendiran na 25 utakmica zbog dopinga

Deandre Ayton
Foto: Frank Gunn/Press Association/PIXSELL
25.10.2019.
u 12:39

Razumijem kakav utjecaj to ima na mnoge druge i zato iskreno žalim. Užasno sam razočaran jer sam iznevjerio momčad. Nastavit ću surađivati s NBA - rekao je Ayton

Centar Phoenix Sunsa Deandre Ayton, suigrač Darija Šarića, bio je pozitivan na doping zbog čega je suspendiran 25 utakmica bez plaće, objavila je NBA u četvrtak. 

Ayton (21), prvi izbor na draftu 2018. godine, bio je pozitivan na zabranjeni dijuretik, dodaje vodstvo NBA. Suspenzija počinje teći od petka i utakmice Phoenixa protiv Denver Nuggetsa.

Ayton koji je s Bahama, u svojoj prvoj sezoni u NBA je imao prosjek po utakmici od 16,3 koševa i 10,3 skokova, a u prvoj utakmici sezone protiv Sacramento Kingsa upisao je 18 koševa, deset skokova i četiri bloka.

"Želim se ispričati svojoj obitelji, cijelom klubu Phoenix Suns, suigračima, partnerima, navijačima i cijeloj Phoenix zajednici. To je bila nenamjerna greška i nažalost ja sam u svoje tijelo unio nešto za što sam bio potpuno nesvjestan o čemu se radi", navodi Ayton u svom priopćenju.

"Razumijem kakav utjecaj to ima na mnoge druge i zato iskreno žalim. Užasno sam razočaran jer sam iznevjerio momčad. Nastavit ću surađivati s NBA", rekao je Ayton. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije