Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trener ga hvali

Šarić se vratio u NBA i opet oduševio: Zato ga svi volimo!

Dario Šarić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
03.10.2017.
u 21:55

- To je razlog zašto ga svi volimo, on radi 'kao konj' da bi dobio što želi. Njegova strast za igru i ispravan pristup svakom treningu čine ga odličnim igračem.

Dario Šarić bio je prilično razočaran nakon ispadanja Hrvatske s Eurobasketa. Šibenski košarkaš nije skrivao koliko ga je sve pogodilo pa si je uzeo mali predah. Sada se odmorio i krenuo s treninzima Philadelphije, a odmah je nastavio tamo gdje je stao prošle NBA sezone.

Na otvorenoj trening-utakmici Šiši je bio odličan, bez obzira što se radilo o susretu bez velikog značaja u kojem su najviše prilike dobili mladi igrači. Ali šarić kao šarić, uvijek daje sve od sebe. To je primijetio i trener Brett Brown.

- To je razlog zašto ga svi volimo, on radi 'kao konj' da bi dobio što želi. Njegova strast za igru i ispravan pristup svakom treningu čine ga odličnim igračem. Šarić je sve ono što mi želimo, pravi suigrač i igrač koji se s pravom zove Sixersom, rekao je Brett Brown.

Od Šrića se i ove sezone očekuje puno. Lani je prema mnogima trebao biti novak godine, ali ta mu je nagrada iskliznula. No, ove godine ima priliku pokazati svima da je vrhunski igrač i da je bilo nepravedno što nije dobio nagradu.

Komentara 5

NV
NV
22:26 03.10.2017.

Sve je oduševio osim igra za hr.

PA
pappmisi
16:11 04.10.2017.

Saric ce biti dobar igrac kad nauci da igra odbranu !!!!!

PA
paosmarsa
08:25 04.10.2017.

Trening je jedno a utakmica na ispadanje sasvim neka druga dimenzija. Tu se vide pravi igraci. Saric ce to mozda biti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije