Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO S ARGENTINOM

Šariću izbijeno šest zubnih implantata, ali se vratio na parket

Hrvatska Argentina
Foto: Ramon Navarro/UESyndication/PIXSELL
31.08.2014.
u 17:53

Dario Šarić dobro je čuvao Nocionija (11 koševa), ali je nakon jednog argentinskog lakta ostao bez šest zubi, pa je tražio izmjenu.

Novi hrvatski Amerikanac Oliver Lafayette odigrao je sjajno (11 koševa, 9 asistencija), posebice u trećoj četvrtini, no u 38. minuti morao je sjesti na klupu zbog nezgodnog pada i udarca glavom o pod koji, srećom, nije završio ni s lakšim potresom mozga.

Protiv ratobornih Argentinaca mnogo je lošije prošao Dario Šarić, koji je dobro čuvao Nocionija (11 koševa), ali je nakon jednog argentinskog lakta ostao bez šest zubi, zapravo implantata, pa je tražio izmjenu. 

Na kraju se Dario i takav vratio u igru da bi bio u petorci koja je zapečatila ovu veliku pobjedu. Privremeno protetsko rješenje za Šarićev problem naći će se najkasnije sutra kod nekog lokalnog zubara, no i bez toga i s tim on će moći igrati.

Stotinjak naših navijača

I u svom drugom nastupu na SP-u Hrvatska je igrala na gostujućem terenu. Nakon 1500 Filipinaca prvog dana, u nedjelju ih je u dvorani San Pablo dočekalo više od 3000 argentinskih navijača. Njima se suprotstavljalo stotinjak hrvatskih navijača kojima Repeša skida kapu:

– Ja sam osobno iznenađen i duboko zahvalan jer ih je nebrojeno više nego na prijašnjim natjecanjima koja nisu na kućnom pragu, kao što je bio Eurobasket u Sloveniji gdje smo ipak imali domaćinsku atmosferu – rekao je izbornik  Repeša.

>> Simon: Da nismo pobijedili, javila bi se depresija i 'partizanske' priče

>> Hrvatska pokazala pravo lice i svladala Argentinu!

>> Pogledajte najbolje trenutke pobjede nad Argentinom

Komentara 17

DU
Deleted user
18:12 31.08.2014.

ako je čovjek ostao bez šest zuba onda ta košarka nema veze sa sportom.

SH
SAMOSTALNA HRVATSKA
18:29 31.08.2014.

Idemo momci po medalju , a onda na Evropskom u Hrvatskoj po zlato. Samo je jedno u mom životu vrijedno .........

Avatar djuka7
djuka7
20:47 31.08.2014.

što je najbolje Šariću sude tri nepostojeća faula a ovaj izbija zube okolo nikom ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije