Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piknik za košarkaše

Šarić: Gušt je bio u Rumunjskoj kušati hrvatsku "kužinu"

Hrvatski košarkaši
Foto: vl
1/3
06.09.2017.
u 23:14

Podravkini kuhari dovezli su iz hrvatske pašku janjetinu, jadransku tunu, bifteke, savijače od višanja i jabuka... pa su izabranici Ace Petrovića uživali u hrvatskim specijalitetima

Najbolji hrvatski košarkaši, pred kojima je nedjeljna osmina finala u Istanbulu, u srijedu su imali prilike "pozabaviti" se okusima Hrvatske. Naime, na terasi restorana "O, Carol" u Cluju, kuhari sponzora reprezentacije Podravke priredili su roštilj za Šarića, Bogdanovića, Simona, Popovića, Tomasa, Bendera i ostale reprezentativce što im je bio i dobro došli izlazak iz službenog hotela Grand Italia.

Iako sportaši na promotivne aktivnosti tijekom natjecanja nevoljko pristaju, ovaj put im je takvo što godilo. Jer, njihovo je bilo samo da se pojave, najedu i daju pokoju izjavu, nakon čega je Dario Šarić kazao ovo:

- Otkako sam ja u reprezentaciji ovo je prvi put da smo imali ovakavo događanje. Lijepo je bilo biti ovdje, družiti se s ljudima iz Hrvatske, kušati onu našu "kužinu", naše meso. Sretni smo što smo imali prilike to osjetiti ovdje u Rumunjskoj.

Slično je zborio i izbornik Aleksandar Petrović:

- Ovo je bila dobra stvar za dan odmora. Ovo nas je na kvalitetan način rasteretilo jer smo u hotelu ušli u kolotečinu jednolične prehrane, a ovdje smo pojeli pravi, dobar i kvalitetan komad hrvatskog mesa.

A da bi se takvo što dogodilo ljudi iz Podravke maksimalno su se potrudili. Dvojica kuhara, Mišel Tokić i Zoran Delić, dovezli su u Cluj pašku janjetinu, jadransku tunu, bifteke, savijače od višanja i jabuka...Išli su, dakako, preko Mađarske da s transferom namirnica ne bi imali problema na granicama.

- Na natjecanjima poput ovoga, sponzorske obveze ovog tipa puno su više teret nego zadovoljstvo. Nama bi bilo jednostavnije da smo ovdje naručili catering, no mi smo htjeli da to ipak budu hrvatske namirnice i hrvatski kuhari. Dakako, sve to je ovisilo i o njihovim rezultatima, jer ako nekome ide loše ne možete mu onda doći raditi feštu. Inače, nama su hrvatski košarkaši zanimljivi i zbog tržišta na kojima igraju, pa tako i onog američkog gdje također planiramo promovirati naše proizvode - kazala je Marinka Akrap, Podravkina direktorica korporativnih i marketinških komunikacija.

Komentara 3

DH
dalibor.hren
14:37 07.09.2017.

Od svih plodova mora, najbolja je janjetina!!!

Avatar whitesox
whitesox
13:32 07.09.2017.

Bravo dečki,bravoPodravka!

Avatar poljicanin
poljicanin
12:22 07.09.2017.

Paška janjetina,pripremljena bez ražnja?Je li to janjetina pa i tunja na podravski način?Ili je to ipak rumunjska janjetina koja se radi reklame pretvorila u pašku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije