Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska liga

Santini dvostruki strijelac, Caenu samo bod protiv Dijona

Ivan Santini
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
02.12.2016.
u 23:23

Zadranin u sastavu Caena prvi je pogodak na utakmici postigao u 24. minuti. Gosti su dvije minute poslije izjednačili preko Lees Meloua, da bi Santini u 37. minuti svojim drugim pogotkom na utakmici, a sedmim u sezoni, vratio Caenu prednost

Nogometaši Caena uspjeli su osvojiti samo bod odigravši u petak na domaćem terenu protiv Dijona 3:3 (3:1) u dvoboju 16. kola francuskog prvenstva, a strijelac prva dva pogotka za domaću momčad bio je hrvatski napadač Ivan Santini.

Zadranin u sastavu Caena prvi je pogodak na utakmici postigao u 24. minuti. Gosti su dvije minute poslije izjednačili preko Lees Meloua, da bi Santini u 37. minuti svojim drugim pogotkom na utakmici, a sedmim u sezoni, vratio Caenu prednost.

Karamoh je u 43. minuti povećao vodstvo domaćih na 3:1, a gosti su od 31. minute ostali s desetoricom igrača na terenu, nakon isključujućeg drugog žutog kartona Bouke Moutoua.

No, ni brojčana prednost, ni dva gola viška nisu bila dovoljna Caenu za pobjedu. Diony je u 59. minuti smanji zaostatak Dijona, a u 81. minuti je stoper Caena Yahia poslao loptu u vlastitu mrežu za konačnih 3-3, neposredno nakon što je trener domaćih Garande povukao Santinija iz igre.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 3

DE
derin
23:26 02.12.2016.

Bravo Santini, je li vidiš Cacicu!?

Avatar dkoor
dkoor
12:09 03.12.2016.

Odlicno igra u ozbiljnoj ligi, zasluzio je poziv u izabranu vrstu barem za prijateljsku utakmicu ako ne vise.

OB
ObrenM
15:37 03.12.2016.

Cacic nije bio sposoban trenirati Zadar,a sada trenira reprezentaciju.Njegovi fanovi daju minuse izvrsnom covjeku,vjerniku i igracu-Ivanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije