Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEDIO SE

Životna drama veznjaka Arsenala, liječnici su mu zamalo amputirali stopalo

Santi Cazorla
Foto: Press Association/PIXSELL
03.11.2017.
u 09:40

– Liječnici su mi rekli da ću biti sretan ako sa sinom budem šetao po vrtu – rekao je Cazorla

Veznjak Arsenala Santi Cazorla od listopada prošle godine je izvan pogona zbog ozljede, a Španjolac je za to vrijeme prolazio pravu dramu koja je mogla rezultirati amputacijom noge.

Sve je počelo kada je Cazorla u utakmici s Ludogorecom zaradio ozljedu Ahilove tetive desne noge. Trebao je tada odraditi rutinsku operaciju, no situacija se zakomplicirala. Veznjak, 32-godišnjak, zadobio je infekciju koja je prerasla u gangrenu i liječnici su razmišljali o tome da mu amputiraju stopalo.

Santi Cazorla
1/12

– Liječnici su mi rekli da ću biti sretan ako sa sinom budem šetao po vrtu – rekao je Cazorla za Marcu koja je objavila fotografije Cazorline noge.

Cazorla je nakon ozljede bio na osam operacija, ali se ne predaje.

– Vratit ću se – poručuje Španjolac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije