Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠA DISKAŠICA

Sandra želi više od dvije pobjede, leđa zasad u redu

\'04.09.2010.,Split - Na stadionu Poljud poceo je dvodnevni atletski Kup kontinenata na kojem sudjeluje oko 400 najboljih atleticara iz cijelog svijeta.Bacanje diska - Sandra Perkovic. Photo: Igor Kra
Igor Kralj/PIXSELL
15.05.2011.
u 10:13

Zbog ozljede propustila je europsko zimsko bacačko prvenstvo, a oporavljala se u Daruvarskim toplicama.

Sandra Perković lani je ostvarila dvije pobjede u Dijamantnoj ligi. Pobijedila je u New Yorku i Bruxellesu, jednom je bila druga i triput treća. Ukupna pobjeda pripala je Kubanki Yarelis Barrois.

– Krećemo iz početka i odmah na prvom mitingu konkurencija je strašna. Tu je Barrois, četiri Kineskinje, Amerikanke Thurmond i Breisch, Australka Samuels, Poljakinja Glanc. Od onih najboljih nema samo Njemice Muller – rekla je Sandra, koja će sa 21 godinom biti najmlađa bacačica diska ove sezone.

– Bilo bi lijepo ponoviti dva prva mjesta, ali ja želim još korak ili dva više. Dakle, tri ili četiri pobjede. U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti Barrois i mene ove sezone – rekla je Sandra.

Naša najbolja diskašica došla je u Šangaj s najboljim rezultatom sezone – 67,96 metara, koliko je bacila na mitingu u Splitu još tamo potkraj veljače. Preko 64 metra ove sezone već su bacale Li (64,48), Barrios (64,19) i Trafton (64,13).

– Zbog ozljede leđa četiri tjedna bila sam na rehabilitaciji i propustila nastup na europskom zimskom bacačkom prvenstvu. Za sada je s leđima sve u redu i nadam se da će tako ostati do kraja sezone, do nastupa na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji.

Sandra će na zaletište izaći danas u 10.40 sati po hrvatskom vremenu, a dva sata poslije svoj će nastup početi i Blanka Vlašić.

– Taman ću moći u miru pogledati ženski vis – istaknula je dobro raspoložena Sandra Perković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije