Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak iz londona

Sandra Perković i trener Ivančić u srijedu se vraćaju u Zagreb

Sandra Perković (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
06.08.2012.
u 14:35

Dolazak njihova leta u Zagreb predviđen je u 20.15 sati, a bit će zanimljivo vidjeti kakav će doček imati osvajačica zlatne medalje u bacanju diska.

Prva hrvatska atletska olimpijska pobjednica Sandra Perković i njen trener Ivan Ivančić vratit će se u srijedu s Olimpijskih igara u Londonu.

Dolazak njihova leta u Zagreb predviđen je u 20.15 sati, a bit će zanimljivo vidjeti kakav će doček imati osvajačica zlatne medalje u bacanju diska.

Nije poznato hoće li joj feštu prirediti u njenoj Dubravi, za koju je sama olimpijska pobjednica kazala da zna dočekati medaljaše.  

–  Brončanu Martinu Zubčić vozili su u fijakeru, a nadam se da će i za mene nešto smisliti. Neka budu inovativni. Meni Dubrava jako puno znači. Ja sam tamo rođena i tamo sam odrasla, a vidi se i po mom karakteru da sam Dubravašica. Uopće nemam srama i imam samopouzdanja. Cure iz Dubrave su malo žešće – kazala je Sandra.

A možda će i gradonačelnik Milan Bandić izdati nalog za doček na glavnom zagrebačkom trgu po uzoru na njene prethodnike rukometaše, Janicu Kostelić... Zaslužila je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije