Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJAMANTNA LIGA

Sandra Perković druga u Londonu

\'Sandra Perkovic of Croatia reacts after competing in the women\'s discus final at the European Athletics Championships in Barcelona July 28, 2010.     REUTERS/Dominic Ebenbichler (SPAIN  - Tags: SPO
Reuters
13.08.2010.
u 20:07

Sandra Perković osvojila je drugo mjesto u bacanju diska na mitingu Dijamantne lige u Londonu.

Hrvatska bacačica diska i odnedavno europska prvakinja, Sandra Perković, s daljinom od 63,30 metara osvojila je drugo mjesto na mitingu u Londonu.

Hitac je bacila u prvoj seriji dok je u naredne tri prestupila. Najbolja je bila Kubanka Barrios sa 65,52 m dok je treće mjesto pripalo Rumunjki Grasu (61,78 m).

Barrios je u ukupnom poretku Dijamantne lige prva sa 16 bodova dok hrvatska atletičarka ima osam i drži drugo mjesto.

Ključne riječi

Komentara 1

IN
Individuao
22:58 27.08.2010.

http://sharemyguitar.com/blog/wp-content/uploads/2009/12/SMG_King_Leonidas.jpg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije