Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKO PRVENSTVO

Samuel Kolega se pridružuje Zubčiću na veleslalomu

Zagreb: Druga vožnja muškog slaloma Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa
Luka Stanzl/PIXSELL
18.02.2021.
u 19:41

Zubčić će na utrci u petak startati kao drugi, a Kolega kao 54.

Hrvatski skijaš Samuel Kolega uspješno je prošao kvalifikacije u četvrtak i u petak će se pridružiti Filipu Zubčiću na startu veleslaloma Svjetskog skijaškog prvenstva u talijanskoj Cortini d'Ampezzo.

U kvalifikacijama je nastupilo 90 skijaša, a od hrvatskih predstavnika nastupili su Samuel Kolega, Dario Komšić i Tvrtko Ljutić.
Kolega je kvalifikacije završio na drugom mjestu iza Kanađanina Jamesa Crawforda sa zaostatkom od 1.19 sekundi i ostvario plasman na utrku. Dario Komšić bio je 39., a Tvrtko Ljutić 46., do su na utrku veleslaloma kvalificiralo prvih 25 skijaša.

Zubčić će na utrci u petak startati kao drugi, a Kolega kao 54. 

Prva vožnja u 10, a druga u 13.25 sati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije