Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stavio novi potpis

Samuel Eto'o nastavlja karijeru u Kataru

Samuel Eto'o
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
14.08.2018.
u 15:58

On je treći nogometaš s velikom igračkom karijerom koji je stigao u Katar, koji će biti domaćin SP 2022. godine

Kamerunski napadač 37-godišnji Samuel Eto'o, koji je četiri puta izabran za najboljeg afričkog nogometaša godine, potpisao je za katarskog prvoligaša Qatar Sports Club iz Dohe.

On je treći nogometaš s velikom igračkom karijerom koji je stigao u Katar, koji će biti domaćin SP 2022. godine. Bivši veznjak Barcelone Xavi Hernández je od 2015. u Al Saddu, a u siječnju ove godine je nekadašnji nizozemski reprezentativac Wesley Sneijder potpisao za Al-Gharafu.

>> Pogledajte Lovrenovu urnebesnu ljetnu potragu za Vrsaljkom


 
Samuel Eto'o je u bogatoj igračkoj karijeri najbolje partije pružio igrajući za Barcelonu (2004–2009) i Inter (2009–2011). S Barcom je dva puta osvojio Ligu prvaka, te jednom s Interom.

Nakon odlaska iz Intera igrao je za ruski klub Anži Mahačkalu, pa potom za Chelsea, Everton, Sampdoriju, a 2015. prešao je u turski Antalyaspor. U siječnju ove godine odlazi u Konyaspor, a početkom kolovoza je raskinuo ugovor s turskim prvoligašem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije