Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trener

Sampaoli ostaje u Sevilli, evo tko bi trebao voditi Barcelonu!

Barcelona - PSG
Foto: Reuters
1/5
15.03.2017.
u 17:46

Barcin trener Luis Enrique je nedavno objavio kako na koncu sezone napušta klupu

Premda je bio jedan od glavnih kandidata za klupu Barcelone, Argentinac Jorge Sampaoli (57) po svemu sudeći ostaje u Sevilli, a od iduće sezone Barcu bi trebao voditi Španjolac Ernesto Valverde.

Španjolski mediji su danima nagađali kako će Sampaoli na koncu sezone napustiti Sevillu i naslijediti Luisa Enriquea na Camp Nou. Međutim, Radio Catalunya je objavio kako je argentinski stručnjak odlučio ostati u Andaluziji produživši ugovor do lipnja 2019. godine.

Bivši izbornik Čilea je stigao na Ramon Sanchez Pizjuan početkom ove sezone i odmah sve oduševio. Sevilla je trenutačno treća na ljestvici Primere sa svega tri boda manje od drugoplasirane Barcelone. Dojam je malo pokvarilo ispadanje od Leicester Cityja u osmini finala Lige prvaka. No ispadanje iz Europe nije umanjilo interes vodećih europskih klubova za njegovim uslugama. Argentinskog stručnjaka na klupi žele vidjeti i tri talijanska velikana - Juventus, Inter i Milan.

Sampaoli je novi ugovor navodno potpisao još prošlog tjedna nakon sastanka s predsjednikom Seville Joseom Castrom.

Ovakav rasplet situacije u prvi plan je gurnuo trenera Athletic Bilbaoa Ernesta Valverdea. Španjolac je tijekom karijere igrao dvije sezone za Barcelonu, a na klupi baskijskog sastava je od 2013. Vodio je i Valenciju, Villarreal, Espanyol i Olympiakos.

Među kandidatima se spominje i Enriqueov pomoćnik Juan Carlos Unzue.

Podsjetimo, trener Luis Enrique je nedavno objavio kako na koncu sezone napušta Barcelonu.

Komentara 2

LU
lukivoda
19:16 15.03.2017.

a Kruno Jurčić nije u igri ?

ŠK
Škarpina
20:27 15.03.2017.

ili mozda zoki mamic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije