Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Realov trening

Luka je i sjajan košarkaš, izborniče Petrović imamo razigravača!

Luka Modrić
Foto: Instagram/Real Madrid
1/7
15.03.2017.
u 15:29

Hrvatski čarobnjak pokazao je na Realovom treningu da je i odlučan košarkaš. Bio je gotovo nepogrešiv u pucanju trica, dok je njegov suigrača Karim Benzema imao problema i često je gazio linij

Luka Modrić još kao mali zavolio je loptu, ali onu nogometnu. Hrvatski čarobnjak pokazao je na Realovom treningu da je i odlučan košarkaš. Bio je gotovo nepogrešiv u pucanju trica, dok je njegov suigrača Karim Benzema imao problema i često je gazio liniju.

Mogao bi Luka dobiti poziv košarkaškog izbornika Aleksandra Petrovića, jer hrvatskoj reprezentaciji nedostaje još vrhunskih razigravača...

 

Three-pointer! 🏀 @karimbenzema ⛹ @lukam10 #RMCity

A post shared by Real Madrid C.F. (@realmadrid) on

 Realovi nogometaši odradili su jedan lakši pucački trening s košarkašima kraljevskog kluba.

>>Modrić razvukao osmijeh nakon što su mu suigrači pripredili iznenađenje u svlačionici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije