Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 45 godina

Šampanjcem po Los Angelesu: Kingsi uzeli prvi Stanley Cup

LA Kings
Pixsell
12.06.2012.
u 10:21

Igrači su plakali, navijači vrištali, a sve od sreće nakon što su noćas Los Angeles Kingsi osvojili Stanley Cup.

U finalnoj seriji slavili su 6-1 nad New Jersey Devilsima i nakon 45 godina i oni uzeli prestižan naslov prvaka u NHL-u. Prvi.

Bili su autsajderi uoči doigravanja, tek osmi nositelj, što je u modernoj eri hokeja najslabije rangirana momčad koja je otišla do kraja.

– Ne znam što bi vam rekao. Toliko smo naporno radili, imali smo težak put i evo nas, na vrhu – kazao je vratar Jonathan Quick koji je zaradio i nagradu MVP.

Dakako, prema izvještajima CNN-a, šampanjac je tekao doslovce u potocima po svlačionici Kingsa, a dobro su njime napunili i sam trofej Stanley Cupa.

Ključne riječi

Komentara 3

CA
CastrumFF
10:30 12.06.2012.

Bravo Anže! Tako mlad , a več legenda i ponos Slovenije!

BR
BratCroat
10:55 12.06.2012.

"Stanko" (Stanleyev pehar) dolazi u Sloveniju.

BR
BratCroat
10:56 12.06.2012.

Barem neka zadovoljština sad kad Slovenija ne igra na EURU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije