Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE BRANKO IVANKOVIĆ
Povratak na članak

Sammira ne treba cijeli život kažnjavati zbog grijeha iz prošlosti

- Imamo sjajne igrače u svim linijama, pa tko ima bolji vezni red, bolje napadače od nas? Ne trebaju nam uravnilovke ili floskule, imamo momčad za prave stvari - rekao je Branko Ivanković.

Komentari 5

Avatar Vrijeme
Vrijeme
18:03 28.05.2014.

Dobar tekst i ja mislim da bi Sammir trebao ici za Brazil ako je stvarno u formi kako se prica. Uvjeren sam da ce Niko donjeti najbolju odluku.

VL
RA
rasimcanaj
17:06 28.05.2014.

Naprijed kockasti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
MA
matildica
16:13 28.05.2014.

problem je u tome što samir nije dobar čovijek pljuje po dinamu i mamiču čovijeku i klubu koji mu je dao sve što ima danas neka se samir sraminas neka se samir srami

VL
Avatar reference
reference
13:44 28.05.2014.

kakakav Samir I bakraci, da on sto valja ne bi on nikat ni cuo za hrvatsku nego bi ga uzeli Manchester, arsenal. real, Barcelona, Bayern. ovakvih kao Samir puna je engleska treca liga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.