Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije svlačionice

Sammir: Zvižduci naših navijača s tribina? Nisam ih čuo...

makedonija-hrvatska (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
13.10.2012.
u 00:18

- Trebamo pobjeđivati kod kuće i evo nas u Brazilu, a ova momčad nije ni na 40 posto svojih mogućnosti - smatra Zdravko Mamić.

Ognjen Vukojević pospremio je u mali džep najboljeg Makedonca Gorana Pandeva. No, zaradio je drugi žuti karton pa ga neće biti protiv Walesa, svejedno je bio prezadovoljan:

- Odigrali smo odlično u skopskom "paklu", mogli smo pobijediti i većom razlikom. Ovo su velika tri boda, do kojih smo došli čvrstom i pametnom igrom.

Pandeva nismo vidjeli...

- Luka i ja smo ga odlično kontrolirali i otupjeli smo vrh makedonske oštrice.

Zviždanje Sammiru?

- Užasno... Žao mi je što se to događa, želio bih da se navijači vesele našim igrama i pobjedama – kaže Vukojević.

Kapetan Darijo Srna bio je također prezadovoljan pobjedom:

- Pokazali smo kvalitetu i karakter nakon primljenog pogotka i zaslužili smo tri boda – govorio je Srna, a o zviždanju Sammiru i verbalnom sukobu s izbornikom na kraju utakmice, rekao je ovo:

- Kao prvo, Sammir je dio nas, dio naše obitelji! I ni jedan navijač nema pravo dirati u to, u tu našu svetinju! Mi smo se uzdignuli iznad toga, jer među nekoliko stotina naših navijača, postoji i ta skupina koja vrijeđa i koja ne treba dolaziti na naše utakmice. Čestitam i zahvaljujem onim pravim navijačima, koji su došli u Skoplje bodriti nas, a kao kapetan u ime cijele momčadi poručujem tim huliganima da nemaju pravo nikoga od nas dirati i zviždati mu u hrvatskoj reprezentaciji – jasan je Srna.

A Sammir je bio nasmiješen, sretan kao malo dijete, dobro je debitirao i pokazao da ga je Štimac opravdano uvrstio u reprezentaciju.

- Nisam zamijenio dres ni sa kim, zauvjek ću ga čuvati, to je moja prekrasna uspomena. Presretan sam zbog ove pobjede...

Kako ste proživljavali zvižduke s tribina?

- Nisam ih čuo, usredotočio sam se na igru.

Svi su igrači stali uz vas, kako ste to doživjeli?

- Hvala dečkima, presretan sam zbog toga, odlično su me primili. Siguran sam da ću uz njih još mnogo naučiti, postat ću još bolji igrač, ali i bolji čovjek!

Jeste li bili opterećeni zbog pritiska i histerije zadnjih dana oko vašeg poziva u reprezentaciju?

- Ne, pokušao sam ne razmišljati o tome i misliti samo na igru...

Zviždanje Sammiru prokomentirao je i "numero uno" hrvatskog nogometa Zdravko Mamić.

- To samo govori o njihovom kućnom odgoju, vidite da su i Makedonci negodovali na njihovo ponašanje - kaže član Izvršnog odbora HNS-a koji se osvrnuo i na samu igru:

- Dokazali smo da smo nogometna velesila. Idemo velikim koracima prema Brazilu. Drago mi je da je Belgija dobila u Beogradu. Mislim da smo ih sad otkačili iz konkurencije. Trebamo pobjeđivati kod kuće i evo nas u Brazilu, a ova momčad nije ni na 40 posto svojih mogućnosti.

 

>>Hrvatska naplatila pogreške i odnosi tri boda iz skopskog pakla

>>Štimac: Valjda će sad i navijačima doći iz guzice u glavu...

>>Belgija razbila Srbiju usred Beograda, preokret Walesa

>>Štimac i kapetan Srna žestoko se posvađali nakon utakmice

>>Rakitić: Izbornik kaže da je terapija uspjela? Idemo dalje s terapijom!

>>'Kad igramo s Mandžukićem i Jelavićem malo smo hendikepirani'

Komentara 10

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
08:47 13.10.2012.

I kako se može dogoditi da Kalinić ima prednost nad Eduardom ?

LI
list68
08:59 13.10.2012.

Sammir nije problem, on ne zaostaje za ostalim reprezentativcima. Problem su Modrić, i Čorluka, kod kojih se vidi da se "čuvaju", za klub, dakle namjerno ne daju sve od sebe, bez obzira što je Čorluka dao gol, iz aviona se vidi da je njihovo "htijenje limitirano". Ne znači to da ne znaju, znaju i te kako, ali jednostavno ne žele.

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
08:45 13.10.2012.

Nije problem Samir.....iako treba priznati da ga "tata" Mamić forsira kroz repku kao da je njegova prčija......već ovakav Modrić a pogotovu Srna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije