Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMANJUJE SE KADAR

Sammir, Rukavina i Kramarić upitni za pripreme u Portugalu

\'09.11.2011., Zagreb - Trening igraca GNK Dinama na stadionu Hitrec Kacijan. Sammir je poceo trenirati sa prvom momcadi. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
23.01.2012.
u 20:03

Iz Lokomotive je među plave došao 32-godišnji vratar Mitrović, Lončarić otpao

Ni na prijepodnevnom treningu Dinama nije bilo Sammira, Rukavine, Kramarića, Bišćana i Lončarića.

– Bili su na pregledima i Sammir ima zadebljanje tetive, no to ne bi trebalo biti nešto strašno. Rukavinu i Kramarića zateže tetiva na spoju s petnom kosti, Bišćana muči hvatište aduktora – izvijestio je Ante Čačić.

No, na treningu se pojavilo novo lice, plavi su doveli dosadašnjeg vratara Lokomotive.

U Portugal samo zdravi

– Zbog Lončarićevih problema morali smo reagirati, Romeo Mitrović iskusan je vratar, dobro je branio u Lokomotivi i s nama će u Portugal na pripreme umjesto Lončarića.

No, Čačić nije siguran tko će od ozlijeđenih ostati u Zagrebu, nije nemoguće da ostanu Sammir, Rukavina ili Kramarić.

– Bišćan ide, on je čudesan profesionalac i uzor i želimo da se vrati. A za ostale još ne znam, ako je netko dugo ozlijeđen, onda je bolje da i ne putuje, neka se liječi u Zagrebu. Sammir bi trebao biti spreman za Portugal, ali ne mogu to reći sa sigurnošću, želim da idu samo zdravi igrači.

Može li se Sammir izliječiti? Ne taj problem s tetivom, već problem sa svojom glavom. Sam kaže da ni sa kim u svlačionici nije dobar, da će i dalje izlaziti...

Upozorenje Sammiru

– Sammir je jedan od igrača Dinama, vrlo kvalitetan, ali nije baš pozitivno da svi napamet znamo utakmice u kojima je dobro igrao, zar ne? To je premalo, on nam je važan, treba se isplatiti klubu, ali imamo i druga rješenja za tu poziciju, Kovačića, Alispahića. Dinamo je ozbiljan klub da bi ovisio samo o jednom igraču. Ako je Sammir i rekao da će izlaziti, to ne znači da će svaku noć biti vani do šest sati ujutro, pa i ja izlazim. No, ako ima ambicija otići na Europsko prvenstvo, u veći klub, onda tako mora i igrati, mora imati kontinuitet i dovesti se u optimalno stanje. No, nisam primijetio da nije dobar s nekim od suigrača, pa zajedno su na ručkovima, večerama, razgovaraju i nitko ga ne šikanira – pričao je Čačić.

No, poslao je i jasnu poruku Sammiru da je vrijeme za ozbiljan posao. Još ako i gazda dopusti treneru da svakog igrača koji ne bude ispunjavao profesionalne obveze stavi na led, Sammir bi upozorenje novog trenera mogao i ozbiljno shvatiti.

Čačić kaže da ima obrise momčadi, da će i realizacija biti bolja na boljim terenima. I ne očekuje pojačanja ove zime.

– Idem s onim što imam, iako su pojačanja uvijek dobrodošla. No, dečki rade dobro, svi su se probudili i zadovoljan sam.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije